Home Te Koop Huis 8720 Wakken
Kapellestraat 38
Kaart

Kapellestraat 38

8720 Wakken Huis Te Koop
254 m² wonen
179 m² perceel

Ontdek deze twee woningen met elk een garage, gelegen op een perceel van 179 vierkante meter in het centrum van Wakken. De locatie is ideaal, dichtbij het provinciedomein Baliekouter en diverse voorzieningen zoals een bakker, bank en winkels.

De eerste woning bevindt zich op de hoek van de Sint Antoniusstraat en de Kapellestraat. Op de begane grond vind je een inkomhal die toegang geeft tot een ruime woonkamer van 33 vierkante meter en een keuken uitgerust met een elektrische kookplaat, oven, spoelbak en dampkap. De badkamer, uitgerust met ligbad, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting, bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De woning beschikt ook over een droge kelder van 8 vierkante meter. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers van respectievelijk 9, 10 en 14 vierkante meter, een kleine berging en een eerste zolder van 9 vierkante meter. De tweede zolder van 25 vierkante meter kan worden omgebouwd tot een vierde slaapkamer of hobbyruimte. Buiten is er een koer/terras van 11 vierkante meter met toegang tot de garage van 18 vierkante meter. De EPC-waarde van deze woning is 412 kWh/m², wat overeenkomt met energielabel E.

De tweede woning, gelegen in de Sint Antoniusstraat, heeft op de begane grond een inkomhal, een woonkamer van 23 vierkante meter, een keuken met spoelbak en gasaansluiting, en een badkamer met ligbad, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van respectievelijk 13 en 17 vierkante meter. Ook deze woning heeft een garage van 18 vierkante meter. De EPC-waarde is 581 kWh/m², wat overeenkomt met energielabel F.

* * *

Kapellestraat 38 - 8720 Wakken - 2 woningen met 2 garages op 179m²!

Ligging: gelegen in het centrum van Wakken, vlakbij provinciedomein Baliekouter, bakker, bank, winkels,...

Woning 1:
Deze woning is gelegen op de hoek van de Sint Antoniusstraat en de Kapellestraat.

Gelijkvloers: inkomhal met toegang tot de woonkamer van 33m², keuken met elektrische kookplaat, oven, spoelbak en dampkap. Achteraan de woning bevindt zich de badkamer ingericht met een ligbad, lavabo, toilet en aansluiting voor wasmachine.

Kelder: Er is een droge kelder van 8m².

Eerste verdiep: Via de nachthal hebben we toegang tot 3 ruime slaapkamers van resp. 9m², 10m² en 14m². Er is nog een kleine berging alsook een eerste zolder van 9m².

Tweede verdiep: dit verdiep dient momenteel als zolder (25m²) maar kan perfect ingericht worden als 4de slaapkamer of hobbyruimte en is bereikbaar via een vaste trap.

Er is een koertje/ terras van 11m² met doorgang naar de garage van 18m².

EPC: 412 kWh/m² - Energielabel E

Woning 2:
Deze woning is gelegen in de Sint Antoniusstraat.

Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer (23m²), keuken met spoelbak en aansluiting voor een gasfornuis. De badkamer beschikt over een ligbad, lavabo, toilet en aansluiting voor wasmachine.

Eerste verdiep: Er zijn 2 ruime slaapkamers van resp. 13m² en 17m².

Garage: ook deze woning beschikt over een garage van 18m².

EPC: 581 kWh/m² - Energielabel F

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Kadastraal Inkomen
€ 603
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1953
Grond oppervlakte
179 m2
Bewoonbare oppervlakte
254 m2
Referentie
ARYY6PA5OH0D
EPC Waarde
412 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20200123-0002239658-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€215.000 / ERA Lafaut
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com