Kaart

1457 Walhain-Saint-Paul Huis Te Koop
154 m² wonen
1056 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze nieuwe driegevelwoning, ideaal gelegen in het charmante dorpje Walhain. Het huis bevindt zich in een rustige straat en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 154 vierkante meter. De woning telt drie slaapkamers en twee badkamers, en staat op een mooi stuk grond van 10 are 56, zonder inkijk.

Deze woning biedt u optimaal comfort en uitstekende energieprestaties (energielabel A). Het is uitgerust met een individuele condensatieketel op propaangas, fotovoltaïsche panelen en een hydrofoorgroep die de buitenkranen en toiletten van water voorziet.

Het huis zal klaar zijn om in te trekken in de zomer van 2024. Neem contact met ons op voor het volledige dossier en om een bezoek te regelen.

De verkoop valt onder het BTW-stelsel van 21% voor het bouwgedeelte en de landwaarde is onderhevig aan registratierechten van 12,5%.

De gebruikte foto's zijn ter illustratie.

* * *

Idéalement située dans le charmant village de Walhain, dans une petite rue calme, venez découvrir cette maison neuve 3 façades d'une surface habitable de +/- 154m² , 3 chambres , 2 salles d'eau et située sur un beau terrain de 10 ares 56 sans vis-à-vis.
Cette maison bénéficie d’un confort optimal, et d'excellentes performances énergétiques (PEB A). Chaudière individuelle à condensation au gaz propane, panneaux photovoltaïques, groupe hydrophore qui alimente les robinets extérieurs et wc.
Maison prête à emménager à l'été 2024. Contactez-nous pour obtenir le dossier complet et organiser une visite.
Vente sous régime TVA 21% pour la partie construction.
Valeur terrain soumis aux droits d’enregistrement 12,5%.
Photos à titre d'exemple.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 479.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
1056 m2
Bewoonbare oppervlakte
154 m2
Referentie
23-KLIG3T63I
Makelaar Code
11910
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€479.000 / Les Viviers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com