Home Huis 3401 Walshoutem
Camille Lenaertsstraat 5
Kaart

Camille Lenaertsstraat 5

3401 Walshoutem Huis
242 m² wonen
766 m² perceel
4 slaapkamers
€445.000

Te koop: prachtig onderhouden 4-slaapkamervilla in het rustige Walshoutem, Landen. Deze opvallende woning uit 1991, met een woonoppervlakte van 240 m², is gelegen in de vredige Camille Lenaertsstraat en biedt de perfecte combinatie van rust en toegankelijkheid. Van hieruit bereikt u de E40 richting Leuven of Brussel of het centrum van Landen in minder dan 4 minuten. Naburige gemeentes zoals Gingelom en Sint-Truiden zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Het huis staat op een zuidwestelijk perceel van 7a 66ca. Doorheen de jaren hebben er verschillende renovaties plaatsgevonden. Nieuwe ramen werden geplaatst in 2013, hetzelfde jaar waarin de muren werden geïsoleerd. Ook werd een hoogwaardige keuken geïnstalleerd, uitgerust met oven, magnetron, inductieplaat, vaatwasser en koelkast. In 2018 werden 16 zonnepanelen toegevoegd alsook een totale renovatie van de badkamer. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, dubbele wastafel en een tweede toilet.

De begane grond bevat, naast de keuken en badkamer, twee volwaardige slaapkamers, een inkomhal, een gastentoilet en een grote leefruimte met open haard en veel natuurlijk licht. Via het grote schuifraam heeft u toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras dat beschikt over een zonneluifel. Op de bovenverdieping bevinden zich naast twee handige berg- of zolderruimtes, twee grote slaapkamers die ook kunnen worden gebruikt als kantoorruimte, hobbykamer of speelkamer voor kinderen.

Extra functies zijn een volledige kelder waarvan 65 m² als garage dient en toegankelijk is vanaf de voor- en achterkant van het huis. Extra bergruimte van 30 m² en een tweede badkamer van 35 m² completeren de kelder. De tweede badkamer heeft een douche, ligbad, dubbele wastafel en een echte sauna.

Dit instapklare huis in een rustige maar toegankelijke omgeving is een must see. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Camille Lenaertsstraat 5 - 3401 Walshoutem - Villa met 4 slaapkamers en 240 m² bewoonbare oppervlakte te koopDeze knappe villa is rustig gelegen in de Camille Lenaertsstraat te Walshoutem, een gezellige deelgemeente van Landen. Hier kan je heerlijk genieten van de rust en het groen, zonder in te boeten op bereikbaarheid gezien je op minder dan 4 minuten op de E40 richting Leuven of Brussel, of in het centrum van Landen staat. Ook naastgelegen gemeentes zoals Gingelom en Sint-Truiden zijn vlot bereikbaar.De woning werd gebouwd in 1991 op een zuid west georiënteerd perceel van 7a 66ca. Door de jaren heen werd de woning goed onderhouden en werden er reeds heel wat zaken vernieuwd. In 2013 werden er overal nieuwe ramen geplaatst en werd een kwalitatieve keuken geïnstalleerd met oven, microgolf, inductievuur, vaatwasser en frigo. In hetzelfde jaar werden ook nog de buitenmuren geïsoleerd. In 2018 werden er 16 zonnepanelen geplaatst en de badkamer volledig gerenoveerd. Deze werd voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele lavabo en een tweede toilet.Op de gelijkvloerse verdieping vinden we naast de keuken en badkamer ook nog een berging, twee volwaardige slaapkamers, de inkomhal, een gastentoilet en een ruime leefruimte terug. Deze leefruimte is voorzien van een gezellig haardvuur en kan genieten van veel natuurlijke lichtinval. Via het grote schuifraam hebben we toegang tot het deels overdekte terras, voorzien van een zonneluifel, waar het heerlijk en rustig genieten is.Op de verdieping zijn naast twee handige berg - of zolderruimtes nog twee grote slaapkamers beschikbaar. Deze kunnen ook perfect dienst doen als bureel ruimte, hobbykamer of speelkamer voor de kinderen.Deze woning is tevens volledig onderkelderd, waarvan ongeveer 65 m² beschikbaar is als garage, met zowel aan de voor - als de achterkant een garagepoort. Ideaal dus indien je meerdere wagens droog wenst te parkeren. Verder is er op deze verdieping nog ongeveer 30 m² aan bergruimte en werd er een tweede badkamer van 35 m² ingericht. Deze tweede badkamer is voorzien van douche, ligbad, dubbele lavabo en een heuse saunaruimte.Kortom een volledig instapklare en ruime woning, op een rustige doch goed bereikbare ligging.Heb je interesse? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer info of een bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 445.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
766 m2
Bewoonbare oppervlakte
242 m2
Referentie
I-KKDKOH9YFE
Makelaar Code
camille-lenaertsstraat-5
EPC Waarde
255 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230507-0002885550-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Oct 2023
€445.000 / Aktimmo Immobiliën
26 Aug 2023
€469.000 / Aktimmo Immobiliën
27 May 2023
€480.000 / Aktimmo Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com