Kaart

Wannegemdorp 1

9772 Wannegem-Lede Huis Te Koop
230 m² wonen
1101 m² perceel
3 slaapkamers

Bent u op zoek naar de perfecte balans tussen wonen en werken in het idyllische Wannegem - Lede? Dit pand zou wel eens uw droomplek kunnen zijn!

Met een royale handelsruimte die talloze mogelijkheden biedt, van commerciële activiteiten tot dienstverlening of zelfs een vakantiewoning, is dit pand een unieke kans. Het ligt in de schilderachtige dorpskern van Wannegem - Lede, omgeven door diverse horecazaken.

De handelsruimte beslaat de volledige diepte van het perceel en biedt een ruime etalage, zowel binnen als buiten. Met verschillende kantoren en niveaus, kan deze ruimte over drie verdiepingen volledig worden benut of opgesplitst worden voor diverse doeleinden, zoals een combinatie van commercie en vakantiewoning of B&B, dankzij de aanwezige inpandige studio.

Het woongedeelte straalt charme en kwaliteit uit. Vanaf het pittoreske dorpsplein betreedt u de woning via de inkomhal. Een eerste kamer met een eiken bibliotheek leidt naar de open woonkamer, waar een gashaard voor extra gezelligheid zorgt. De hoogwaardig uitgeruste keuken biedt uitzicht op de tegenoverliggende dorpskerk. Boven bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De woonkamer kijkt uit op een volledig op het zuiden gerichte tuin, waar je in alle privacy heerlijk kunt ontspannen.

* * *

Wannegemdorp 1 - 9772 Wannegem-Lede - WANNEGEM LEDE - Bent u op zoek naar een ideale combinatie tussen wonen en werken in het landelijke Wannegem - Lede? Dan is dit pand misschien wel wat u zoekt!

De belangrijkste kenmerken in een notendop:
- Royale handelsruimte met diverse mogelijkheden (commercieel, diensten, vakantiewoning,…)
- Uiterst charmante en kwalitatieve woning, grenzend aan het commerciële gedeelte
- Gelegen in de pittoreske dorpskern van Wannegem - Lede naast diverse horecazaken

Zo ziet het commerciële gedeelte er uit:
De huidige showroom loopt over de volledige diepte van het perceel en beschikt over heel wat etalage ruimte zowel in als voor het pand. Diverse bureauruimtes en niveaus wisselen elkaar af. Dit gedeelte, dat over 3 verschillende verdiepingen loopt kan in zijn geheel gebruikt worden, maar kan evengoed opgesplitst worden in een combinatie van commercieel en vakantiewoning of B&B gezien de reeds aanwezige inpandige studio.

Zo ziet het woongedeelte er uit:
Van op het charmante dorpsplein wandelen we de woning via de inkomhal binnen. Een eerste ruimte met eiken, ingemaakte bibliotheek geeft ons toegang tot de open leefruimte waar de gashaard voor extra sfeer zal zorgen. De uiterst kwalitatief uitgeruste keuken biedt zicht op de rechtover gelegen kerk van het dorpje.
Boven vinden we 3 slaapkamers en de badkamer terug.
De living kijkt uit op de volledig zuid-georiënteerde tuin waar het zéér aangenaam vertoeven in alle privacy.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 790.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1101 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
X06YKLS3HVA2
Makelaar Code
373515
EPC Waarde
240 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230524-0002795256-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€790.000 / Axel Lenaerts
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com