Home Te Koop Huis 7340 Wasmes
Rue de l'École 109
Kaart

Rue de l'École 109

7340 Wasmes Huis Te Koop
166 m² wonen
3 slaapkamers

Deze gezellige en snel bewoonbare woning, met een vraagprijs vanaf 165.000 euro (exclusief makelaarskosten voor de koper), heeft heel wat te bieden. Onderaan tref je een handige kelder aan. Op het gelijkvloers vind je een ruime woonkamer, een apart toilet, een badkamer, een volledig uitgeruste keuken en toegang tot een terras met betonnen vloer. Aan de achterzijde van het huis ligt er een prachtige tuin met een berging. Het eerste verdiep heeft een nachthal die naar drie slaapkamers leidt.

Bijkomend voordeel is dat de meerderheid van de ramen dubbel glas hebben, wat zorgt voor een goede isolatie. De centrale verwarming op gas zorgt tevens voor warm water. Het kadastraal inkomen bedraagt 245 euro en de totale oppervlakte van het terrein is 2 are en 82 centiare.

Wat betreft energie is het pand zeer efficiënt met een energieprestatiecertificaat (EPC) van klasse C, wat overeenkomt met 216 kWh/m² per jaar.

De prijs is een vanafprijs van 165.000 euro, exclusief agentkosten die voor de koper zijn. Belangrijk om te vermelden is dat deze advertentie geen contractuele verbintenis vormt en niet als een officiële aanbieding wordt beschouwd. De eigenaars behouden zich het recht voor om al dan niet in te gaan op eventuele ontvangen voorstellen. Eventuele hogere offertes op een bestaand bod zullen worden bepaald volgens de regels van het aanbod van Logissim makelaars. Bezoek onze website www.logissim.be voor de volledige tarieven en voorwaarden. De vermelde bewoonbare oppervlakte is gebaseerd op het EPC.

* * *

Rue de l'École 109 - 7340 Wasmes - SOUS OPTION - PLUS DE VISITE - Prix: Offre à partir de 165.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Chouette maison habitable rapidement comprenant:

Sous-sol: Cave.

Rez: Grand living, WC séparé, salle de bains, cuisine équipée, terrasse (dalle béton), jardin, remise.

Etage: Hall de nuit distribuant 3 chambres.

Divers: Châssis double vitrage en majorité, chauffage central GAZ avec production d'eau chaude.

RC: 245 euros.

Superficie totale: 2 ares 82 centiares.

PEB: C - 216 kWh/m².an

Prix: Offre à partir de 165.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 165.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
166 m2
Referentie
HVM7I17ZY2JJ
Makelaar Code
11585
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€165.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com