Kaart

7340 Wasmes Huis Te Koop
135 m² wonen
3 slaapkamers

Alliance Partners heeft het genoegen u deze aangename, recent gerenoveerde woning van 135 m2 aan te bieden in Wasmes, dichtbij alle voorzieningen en hoofdwegen.

De woning is als volgt ingedeeld:

In de kelder bevindt zich een opbergruimte. Op de begane grond vindt u een ruime leefruimte van 36 m2, een toilet, een keuken met uitzicht op de tuin van 29 m2, een badkamer van 7 m2 en een grote wasruimte.

Op de eerste verdieping is er een nachthal met een ruimte die kan dienen als bureau of speelkamer en eventueel kan worden omgevormd tot een extra slaapkamer. Daarnaast is er een toilet, een slaapkamer met een mezzanine van 20 m2 en een hoofdslaapkamer met een douchehoek van 16 m2.

Daarnaast beschikt de woning over bergzolder en buitenshuis is er een stookruimte met werkplaats, een tuin en een terras van 45 m2.

Wat betreft de technische aspecten: de woning beschikt over een geïsoleerd dak (2016), PVC ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming op gas (2016), twee elektrische boilers voor de productie van warm water, een Verisure alarm, elektrische rolluiken, 24 zonnepanelen en isolatie van de buitenmuren door middel van pleisterwerk en gevelbekleding.

Het energieprestatiecertificaat (PEB) is in aanvraag en de elektrische installatie voldoet aan de normen. De netto kadastrale inkomsten bedragen 533 euro, waardoor het mogelijk is om rechten op de registratie en kortingen te verminderen.

De richtprijs voor deze woning bedraagt 219.000 euro.

* * *

Alliance Partners vous propose cette agréable maison de 135 m2 récemment rénovée suitée à Wasmes proche de toutes commodités ainsi que des principaux axes routiers.

Elle se compose comme suit:

Sous-sol : cave

Rez-de-chaussée : Living (36m2), wc, cuisine avec vue sur jardin (29m2), salle de bains (7m2), grande buanderie.

Etage: Hall de nuit avec espace bureau et jeux (pouvant être transformé en chambre), wc, une chambre avec mezzanine (20m2) et une chambre parentale avec coin douche (16)

Combles : Grenier de rangement.

Extérieur : Chaufferie avec espace atelier, jardin et terrasse (45m2).

Technique : Toiture isolée (2016), châssis PVC double vitrage, chauffage central gaz (2016), 2 boilers électriques pour la production d'eau chaude, Alarme Verisure, Volets électriques, 24 panneaux photovoltaïques, isolation des murs extérieurs via crépis et bardage.

PEB : en cours
Installation électrique : conforme
Revenu cadastral net : 533 euros (possibilité de réduction des droits d'enregistrement et d'abattement).

Prix indicatif: 219.000 euros

OD

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
135 m2
Referentie
P5UDLV0V8QYI
Makelaar Code
2024023
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€219.000 / Alliance Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com