Home Te Koop Huis 7340 Wasmes
Rue de Pâturages 109
Kaart

Rue de Pâturages 109

7340 Wasmes Huis Te Koop
129 m² wonen
3 slaapkamers

Deze ruime woning, klaar voor renovatie, is te koop voor 90.000 euro, exclusief de kosten van het makelaarskantoor die voor rekening van de koper zijn.

De woning is onderverdeeld in verschillende niveaus. Het onderste niveau, de kelder, is ideaal voor extra opslagruimte. Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal, woonkamer, gemeubileerde keuken, badkamer, toilet, een overdekte binnenplaats, stookruimte, een buitenplaats en tuin.

Bovenop bevinden zich een nachthal en drie slaapkamers. De tweede verdieping beschikt over een zolder die kan worden omgebouwd tot extra leefruimte.

Qua voorzieningen heeft de woning enkele beglazing, centrale verwarming op gas en een gasboiler. Met een kadastraal inkomen van 656 euro is dit een economisch interessante investering.

Het totale oppervlak van de woning bedraagt 2 are 80 ca. Houd er rekening mee dat de energieprestatiecertificaat een F-rating heeft met een jaarlijks verbruik van 435 kWh/m².

De vraagprijs bedraagt 90.000 euro, exclusief de kosten van het makelaarskantoor die voor rekening van de koper zijn. Houd er rekening mee dat dit advertentie geen contractuele verbintenissen vormt en geen aanbod is. De eigenaren behouden het recht om te beslissen over eventuele biedingen op hun eigendom. Voor meer informatie over de voorwaarden en tarieven kunt u terecht op www.logissim.be. De weergegeven woonoppervlakte is gebaseerd op het EPC.

* * *

Rue de Pâturages 109 - 7340 Wasmes - SOUS OPTION - PLUS DE VISITE - Prix: 90.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Grande maison à rénover comprenant:

Sous-sol: Cave.

Rez: Hall d'entrée, living, cuisine meublée, salle de bains, WC, cour couverte, chaufferie, cour, jardin.

Etage: Hall de nuit, 3 chambres.

Etage 2: Grenier aménageable.

Divers: Châssis simple vitrage, chauffage central GAZ, chauffe-eau GAZ.

RC: 656 euros.

Superficie totale: 2 ares 80 centiares.

PEB: F - 435 kWh/m².an

Prix: 90.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 90.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
129 m2
Referentie
LFV117PKVV88
Makelaar Code
11625
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€90.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com