Home Te Koop Huis 7340 Wasmes
Rue Saint-Pierre 68
Kaart

Rue Saint-Pierre 68

7340 Wasmes Huis Te Koop
136 m² wonen
2 slaapkamers

Deze woning staat onder optie en kan dus niet langer bezocht worden. De vraagprijs begint vanaf 130.000 euro, exclusief makelaarskosten en ten laste van de koper.

Het betreft een snel bewoonbare woning met volgende indeling:

Op de begane grond vinden we een open leefruimte met uitgeruste keuken, apart toilet, terras en een hoger gelegen tuin die wat opfrissing vraagt.

Op de eerste verdieping is er een nachthal, een doorgangskamer naar een tweede slaapkamer, een apart toilet en de badkamer.

De tweede verdieping huisvest een in te richten zolder.

Verder beschikt de woning over dubbele beglazing, een pelletkachel, elektrische boiler voor warm water en conformiteit met elektriciteitsnormen. Het pand is aangesloten op de stadsverwarming.

De grondbelasting bedraagt 327 euro.

Het totale oppervlak is 1 are en 25 centiare.

Het energieprestatiecertificaat geeft categorie D aan met een verbruik van 275 kWh/m² per jaar.

Opnieuw, de vraagprijs begint vanaf 130.000 euro, exclusief makelaarskosten en ten laste van de koper. Deze advertentie is niet-bindend en vormt geen aanbod. De eigenaren behouden zich het recht voor om al dan niet in te gaan op eventuele aanbiedingen voor hun eigendom. Eventuele hogere biedingen op een bestaand bod zijn onderhevig aan de regels van het bod van Logissim Agency. Voor meer informatie en voorwaarden, raadpleeg onze website www.logissim.be. De vermelde bewoonbare oppervlakte is gebaseerd op het EPC.

* * *

Rue Saint-Pierre 68 - 7340 Wasmes - SOUS OPTION - PLUS DE VISITE - Prix: Offre à partir de 130.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Maison habitable rapidement comprenant:

Rez: Living ouvert sur cuisine équipée, WC séparé, terrasse, jardin en hauteur à retravailler.

Etage: Hall de nuit, une chambre passante menant vers une 2e chambre, un WC séparé et la salle de bains.

Etage 2: Grenier aménageable.

Divers: Châssis double vitrage, poêle aux pellets, boiler électrique pour l'eau chaude, électricité conforme, maison reliée au gaz de ville.

RC: 327 euros.

Superficie totale: 1 are 25 centiares.

PEB: D - 275 kWh/m².an

Prix: Offre à partir de 130.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 130.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
136 m2
Referentie
JPQFSMYLZSWU
Makelaar Code
11607
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€130.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com