Kaart

1410 Waterloo Huis Te Koop
273 m² wonen
1495 m² perceel
6 slaapkamers

Ontdek deze prachtige en charmante villa in de rustige en groene omgeving van WATERLOO Faubourg. Gelegen in een afgesloten wijk, is deze woning zeer gewild. De villa staat op een perceel van 14a95ca en biedt een rustige en groene leefomgeving. Het zuidwestelijk georiënteerde terras en tuin maken het plaatje compleet.

De villa heeft een netto woonoppervlak van 272,9m2 en een bruto woonoppervlak van 429,53m2. De structuur van de woning is in goede staat en de ruimtes zijn royaal bemeten. Op de begane grond vind je een inkomhal, vestiairekast, gastentoilet en een ruime, gerenoveerde keuken met ontbijthoek. Daarnaast is er een aparte eetkamer die via schuifdeuren verbonden is met de grote woonkamer. Deze is voorzien van een traditionele open haard en biedt toegang tot het aangename terras en de mooi aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping zijn er vier suites, elk met hun eigen badkamer. De master suite heeft zelfs een kleedkamer, balkon en een badkamer met dubbele wastafel en medicijnkastje. De tweede verdieping, oorspronkelijk een zolder, is omgebouwd tot twee extra slaapkamers en een doucheruimte.

Wacht niet langer en schrijf je in op www.latouretpetit.be om een voorproefje van onze eigendommen te ontvangen. Let op, deze woning is momenteel onder optie, onder voorbehoud van ondertekening van het compromis.

* * *

SUB OPTIE, onder voorbehoud van ondertekening van het compromis. Schrijf u in op www.latouretpetit.be om een voorproefje van onze eigendommen te ontvangen. WATERLOO Faubourg, Prachtige VILLA vol charme (6CH/4SDB/SDD) gelegen in het hart van een rustige afgesloten wijk op een perceel van 14a95ca. Rustige, groene en zeer gewilde omgeving. Tuin en terras op het zuidwesten. Mooie volumes. Villa in goede structurele staat met 272,9m2 netto woonoppervlak en 429,53m2 bruto woonoppervlak. Begane grond: inkomhal, vestiairekast, gastentoilet, ruime gerenoveerde keuken met ontbijthoek, aparte eetkamer + schuifdeuren naar grote woonkamer met traditionele open haard die uitgeeft op een aangenaam terras en een mooie vlakke tuin op het zuidwesten. 1e verdieping: Overloop met nachthal, gang met kasten, grote ouderslaapkamer met kleedkamer, balkon (benkirai) en eigen badkamer (bad, douchescherm, dubbele wastafel met opbergmeubel en medicijnkastje, toilet en tegelvloer), 2e suite met slaapkamer + kast en doucheruimte, 3e suite met slaapkamer en eigen badkamer, 4e suite met slaapkamer, inbouwkast en eigen badkamer, toegang tot tweede verdieping via vaste houten trap. 2e verdieping: Voormalige zolder omgebouwd zonder vergunning, toegankelijk via vaste houten trap - Overloop en opbergkasten onder de dakspanten, apart toilet, doucheruimte, 5e en 6e slaapkamer met kasten onder de dakspanten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1495 m2
Bewoonbare oppervlakte
273 m2
Referentie
FB9S4BN-M2AB
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€995.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com