Home Te Koop Huis 9988 Watervliet
Molenstraat 47
Kaart

Molenstraat 47

9988 Watervliet Huis Te Koop
200 m² wonen
370 m² perceel

Op zoek naar een woning met karakter in het landelijke Watervliet die je helemaal naar eigen smaak kunt inrichten? Deze charmante te renoveren woning is een unieke gelegenheid om jouw droomhuis persoonlijk vorm te geven. Met een veranda, een royale tuin en een knus terras krijg je volop de kans om heerlijk van de buitenlucht te genieten.

Binnen wacht een ruime woonkamer en drie slaapkamers, perfect voor het gezinsleven of als gastenverblijf. Hoewel de woning enige renovatie vergt, zit het vol potentieel. Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer het interieur naar jouw eigen wensen. Een keuken met moderne apparatuur, een luxe badkamer en opgefriste slaapkamers kunnen allemaal tot de mogelijkheden behoren.

Dit renovatieproject biedt je het spannende avontuur om jouw toekomstige thuis vanaf de grond op te bouwen. De mogelijkheid om deze woning in Watervliet te verbeteren, te renoveren en er jouw persoonlijke stempel op te drukken, is een kans die je niet mag missen.

GA nu voor deze unieke kans en maak van deze woning een plek waar je trots op kunt zijn. Met ERA THUIS aan je zijde, laten we je huis stralen!

* * *

Molenstraat 47 - 9988 Watervliet - Renovatieproject in het landelijke Watervliet. Deze charmante woning biedt een unieke kans om een persoonlijk droomhuis te creëren. Met een veranda, ruime tuin en een gezellig terras kun je volop genieten van de buitenruimte. Binnenin vind je 3 slaapkamers en een ruime woonkamer, ideaal voor gezinsleven of gastenontvangst.
Hoewel deze woning wat liefdevolle zorg en aandacht nodig heeft, heeft het potentieel. Je kunt het interieur transformeren naar jouw smaak en behoeften, de binnenmuren kunnen gemakkelijk weggenomen worden.

Met dit renovatieproject kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en een unieke leefruimte creëren die helemaal bij jou past. Het is een spannend avontuur waarbij je kunt bouwen aan jouw droomhuis vanaf de basis.

Grijp deze kans en maak van deze woning in Watervliet een plek waar je trots op kunt zijn. Renoveer, verbeter en maak het jouw thuis!
ERA THUIS, zorgt voor je huis!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 189.000
Kadastraal Inkomen
€ 314
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Grond oppervlakte
370 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
WTL4LG4CZJRW
EPC Waarde
1225 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
2922633-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Apr 2024
€189.000 / ERA Vastgoed Thuis
11 Jan 2024
€219.000 / ERA Vastgoed Thuis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com