Kaart

2275 Wechelderzande Huis Te Koop
186 m² wonen
799 m² perceel
4 slaapkamers

Deze 4-slaapkamerwoning uit 1970 in Wechelderzande is klaar voor renovatie en modernisering. De woning geniet van een rustige, groene locatie dichtbij het centrum, met gemakkelijke toegang tot omliggende gemeentes en de E34 snelweg. Ook openbaar vervoer en winkels zijn op loopafstand.

Bij binnenkomst in de woning, leidt de hal u naar de woonkamer, die bestaat uit een leefruimte en aangrenzende eetkamer. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de gedeeltelijk uitgeruste keuken. Op de begane grond bevindt zich ook een toilet. De eerste verdieping biedt vier ruime slaapkamers en een te moderniseren badkamer met ligbad, wastafelmeubel en aansluitingen voor een wasmachine en droger. De kelder biedt extra opslagruimte.

De ruime tuin van 7a98ca aan de achterkant van de woning maakt deze woning compleet. Hier kunt u heerlijk ontspannen. Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een renovatieproject dichtbij het centrum en de natuur.

Enkele belangrijke details: het EPC bedraagt 668 kWh / m² per jaar en de verwarming gebeurt via gas. Er geldt een renovatieverplichting voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie, bezoek https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

* * *

Te renoveren 4slpk.-woning op rustig gelegen perceel van 7a98ca te Wechelderzande

Deze woning dateert van 1970 en dient gerenoveerd te worden naar de hedendaagse normen.

Ligging: De woning is rustig en groen gelegen nabij het centrum van Wechelderzande met een vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en de E34. Openbaar vervoer en winkels bevinden zich op wandelafstand.

Beschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang verleent tot de woonkamer, bestaande uit een leefruimte met aansluitend eetkamer. De eetkamer geeft toegang tot de deels uitgeruste keuken. Verder is de gelijkvloerse verdieping voorzien van een toilet. Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een op te frissen badkamer voorzien van ligbad, lavabomeubel en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De kelder zorgt op zijn beurt voor de nodige stockageruimte.
Tot slot om dit geheel te vervolledigen, is er achteraan de woning een ruime tuin van 7a98ca, waar het heerlijk vertoeven is.
Wie op zoek is naar een verder op te knappen woning op een boogscheut van centrum en natuur is hier aan het juiste adres.
Bijzonderheden:
- EPC: 668 kWh / m² jaar
- Verwarming op gas via kachels
- Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
799 m2
Bewoonbare oppervlakte
186 m2
Referentie
NF8WOLELM64G
Makelaar Code
137522
EPC Waarde
668 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€345.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com