Home Te Koop Huis 2381 Weelde
Schoolstraat 16
Kaart

Schoolstraat 16

2381 Weelde Huis Te Koop
200 m² wonen
910 m² perceel
4 slaapkamers

Schoolstraat 16 - 2381 Weelde - Uitstekende villa gelegen op een rustige locatie in Weelde. De onder architectuur gebouwde villa is gebouwd in 1994, en is gelegen op een perceel van 910 m² met o.a 4 slaapkamers, 1 badkamer, lichte woonruimte, vrijstaande garage en carport. De zuid-west gelegen tuin is volledig afgesloten en het energielabel is B.

Gelijkvloerse verdieping
U betreedt de woning via de ruime inkomhal met vestiaire, trapopgang en gastentoilet. Vanuit de hal komt u in de ruime lichte woonkamer met dubbele schuifpuien naar het deels overdekt terras.
Deze leefruimte heeft een fraai uitzicht naar de voor en achtertuin. De zithoek is gelegen aan de straatzijde en hier is het gezellig zitten bij de gashaard. Deze ruimte is voorzien van een zuinige airco die in de tussenseizoen ook kan verwarmen.
De eetkamer is verbonden met de keuken en biedt toegang tot het terras. De volledig ingerichte keuken grenst aan de eetkamer en is voorzien van recente Miele inbouwapparatuur zoals: een inductie kookplaat, koffie apparaat, vaatwasser,  combi-oven en afzuigkap. De bijkeuken wasplaats is ruim in ingericht met maatwerkkasten. De badkamer is gelegen op het gelijkvloers en hoogwaardig afgewerkt. en werd volledig hoogwaardig vernieuwd.

Eerste verdieping
De vaste trap in de hal leidt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich vier ruime slaapkamers en apart toilet. 1 slaapkamer beschikt over vooraanleg voor een extra badkamer; Ook hier is airco voorzien. De dakvlakramen zijn voorzien van elektrische rolluiken en muggengaas.
De bergzolder is toegankelijk via vlizotrap

Buitengebeuren
In de aangename tuin geniet u van volledige privacy en een prachtig. Het zonnig gelegen terras is gedeeltelijk overdekt. De oprit heeft parkeergelegenheid voor meerdere auto's.
De garage biedt ruim plaats voor 1 wagen en fietsen en bevat onder meer nog een extra opbergplaats en een toilet. De carport is volledig vergund en biedt plaats voor 2 wagens. Er is nog volledig nieuw tuinhuisje waar handig tuinmeubelen en klein gereedschap kan opgeslagen worden.

Bijzonderheden
- Volledig gerenoveerd. (2018 - 2023)
- Uitstekende staat van onderhoud; instapklaar
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- EPC label B
- Groene omgeving
- Gelegen nabij de Nederlandse grens

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: https://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4300

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
910 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
89-46834I6VT
Makelaar Code
6209 TKW
EPC Waarde
152 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240410-0003208616-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€549.000 / De Boer & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com