Home Huis 9473 Welle
Steenweg 199
Kaart

Steenweg 199

9473 Welle Huis
213 m² wonen
942 m² perceel
3 slaapkamers
€369.000

Deze omvangrijke halfopen woning beschikt op de begane grond over een entreehal, een knusse woonkamer met zithoek (momenteel gebruikt als slaapkamer), een uitgeruste keuken met eethoek, badkamer (douche, bad, wastafel en toilet) en een berging/wasruimte. De eerste verdieping heeft 3 royale slaapkamers en één kleinere kamer (perfect als kantoor of kleedkamer). Er is ook een vaste trap naar de zolder met de mogelijkheid om extra slaap- of hobbyruimte te creëren (het recent gerenoveerde dak heeft al velux-ramen en isolatie).

Een bijkomend voordeel is de grote garage met voldoende opslagruimte, inclusief extra zolderruimte.

Er is ook een charmant terras dat leidt naar de zonnige, ruime tuin. Het huis ligt op een prachtig perceel van 942 m² en is 20 meter breed, wat voldoende parkeerplaats biedt (ruimte voor minimaal 5 auto's). Dit maakt het huis ook ideaal voor een combinatie van een zelfstandige activiteit. Praktische bergingen zijn ook te vinden aan de achterzijde van de tuin. Ondanks dat het huis een opknapbeurt nodig kan zijn, zal u hier nooit ruimte tekortkomen.

Centraal gelegen op loopafstand van zowel station Welle als Denderleeuw! Makkelijk te bereiken vanuit Aalst, Ninove, … Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, neem contact op met Jonas via jonas@immotijl.be of 0477/17 44 20.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Steenweg 199 - 9473 Welle - Deze ruime halfopen woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een gezellige woonkamer met zithoek (doet momenteel dienst als slaapkamer), een ingerichte keuken met eetplaats, badkamer (douche, bad, lavabomeubel en toilet) en een berging/wasplaats. Op de 1ste verdieping vindt men 3 ruime slaapkamers en een kleinere kamer (ideaal als bureau of dressing). Er is tevens een vaste trap naar de zolder waar men eventueel nog een extra slaapkamer of een hobbykamer kan creëren (het recent vernieuwd dak is reeds voorzien van velux-ramen en isolatie).

Extra troef is de ruime garage met voldoende opslagruimte. Hier is nog een bijkomende zolderruimte aanwezig.

Verder beschikt men nog over een gezellig terras met aansluitend de zonnige, ruime tuin. De woning is gelegen op een mooi perceel van 942 m² en heeft een straatbreedte van maar liefst 20 meter waardoor men vooraan ook voldoende parkeerplaats heeft (biedt ruimte aan zeker 5 wagens). Dit maakt deze woning ook ideaal voor het combineren van een zelfstandige activiteit. Achteraan de tuin zijn tevens nog enkele praktische bergingen terug te vinden. De woning kan wel nog een opknapbeurt gebruiken maar aan ruimte komt u hier alvast niet te kort.

Centraal gelegen op wandelafstand van zowel station Welle als Denderleeuw! Vlot bereikbaar vanuit Aalst, Ninove, … Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Jonas via jonas@immotijl.be of 0477/17 44 20.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
942 m2
Bewoonbare oppervlakte
213 m2
Referentie
ZMLYPK09VKTH
Makelaar Code
5652259
EPC Waarde
593 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Dec 2023
€369.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com