Home Te Koop Huis 9473 Welle
Kortestraat 31
Kaart

Kortestraat 31

9473 Welle Huis Te Koop
305 m² wonen
2.370 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Kortestraat 31 - 9473 Welle - Deze unieke woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een gezellige woonkamer, lichtrijke keuken met een geweldig uitzicht op de tuin, 2 slaapkamers, een ruime badkamer (douche, bad, lavabo en toilet) en enkele handige opbergruimtes. Op de verdieping (lift aanwezig) vindt men nog een extra slaapkamer en een polyvalente ruimte die kan dienst doen als hobbykamer, slaapkamer, e.a. Verder is er nog een bureauruimte (ook ideaal als dressing), een apart toilet en een berging terug te vinden.

Deze woning is gelegen op een prachtig perceel van meer dan 20 are. Men beschikt dan ook over een ruime oprit met carport (geschikt voor 2 wagens), een zonnig (deels overdekt) terras en een mooie, aangelegde tuin voorzien van een prieeltje.

De woning is voorzien van dubbele beglazing en hoogrendementsbeglazing, CV op aardgas, warmtepomp, ... en is omwille van de grootte (305 m² totale vloeroppervlakte) en de indeling (o.a. verschillende inkomdeuren) ideaal voor meerdere doeleinden o.a. als kangoeroewoning, praktijkruimte, ... Ook ideaal voor zelfstandigen met nood aan voldoende ruimte. Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Goed gelegen vlakbij belangrijke invalswegen (Aalst - Ninove) en dichtbij natuurgebied "Wellemeersen". Tevens op korte afstand van station (verbinding Gent - Brussel). Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Jonas via jonas@immotijl.be of 0477 17 44 20.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 570.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2.370 m2
Bewoonbare oppervlakte
305 m2
Referentie
Q5WLCJJNSUQ7
Makelaar Code
5890858
EPC Waarde
288 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€570.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com