Home Te Koop Huis 9473 Welle
Broekstraat 62
Kaart

Broekstraat 62

9473 Welle Huis Te Koop
132 m² wonen
241 m² perceel
3 slaapkamers

Deze stevige woning met betonstructuur biedt een scala aan kenmerken die het tot een ideale gezinswoning maken. Op de begane grond vind je een inkomhal, een lichte woon- en eetkamer met een prachtige parketvloer en een gezellige haard. De ingerichte keuken heeft ook een zithoek, perfect voor gebruik als kantoorruimte.

Op de bovenverdieping zijn drie volledige slaapkamers en een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet, allemaal afgewerkt met hoogwaardige materialen. Extra opslagruimte is te vinden in de ruime kelder.

Buiten is er een overdekt terras met directe toegang tot de zonnige tuin, ideaal georiënteerd op het westen. Een extra bonus is de oprit naast het huis, die plaats biedt aan meerdere auto's.

De woning is uitgerust met hoogrendementsglas, centrale verwarming op aardgas en elektriciteit die voldoet aan de AREI-normen. Houd er rekening mee dat er renovatieverplichtingen van toepassing zijn op dit pand. De ligging is rustig en centraal in Welle, op loopafstand van het station. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op met Steven.

* * *

Broekstraat 62 - 9473 Welle - Deze solide woning (betonstructuur) beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een lichtrijke woonkamer met eetplaats voorzien van een mooie parketvloer en gezellige haard en een ingerichte keuken met zithoek (ook ideaal als bureau). Op de verdieping vindt men 3 volwaardige slaapkamers en een moderne badkamer (douche, lavabomeubel en toilet), afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er is tevens een ruime kelder aanwezig, ideaal als stockageruimte.

Achteraan bevindt zich het overdekte terras met rechtstreekse toegang tot de zonnige tuin (ideale west oriëntatie)! Een extra troef is de oprit gelegen naast de woning (biedt plaats aan meerdere wagens).

De woning is voorzien van hoogrendementsbeglazing, CV op aardgas, elektriciteit conform AREI, ... De renovatieverplichting is van toepassing voor deze eigendom! Goed en rustig gelegen in hartje Welle, op wandelafstand van het station! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Steven via steven@immotijl.be of 0485 52 55 29.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 357.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
241 m2
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
PYOZ2WQT5ZQQ
Makelaar Code
5913211
EPC Waarde
450 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€357.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com