Home Te Koop Huis 1780 Wemmel
Steenweg op Brussel 36-D
Kaart

Steenweg op Brussel 36-D

1780 Wemmel Huis Te Koop
141 m² wonen
80 m² perceel

Ontdek deze prachtige instapklare woning, uniek gelegen in het hart van Wemmel. De woning is onderdeel van een groep meerdere woningen en alles wat je nodig hebt ligt op wandelafstand; openbaar vervoer, scholen en winkels. Daarbij komt dat de woning een gunstige EPC score heeft.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de hal (5m²), waar zich ook een handig gastentoilet bevindt. Loop verder en ontdek de ruime woonkamer (30m²). Vanuit hier heb je toegang tot de open keuken (10m²) die is uitgerust met alle benodigdheden zoals een kookplaat, dampkap, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven en combi-oven. Naast de keuken vind je een handige berging (3m²), met plaats voor een wasmachine en droger.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers (11m², 11m², 12m²) en een ruime badkamer (7m²). Deze laatste is uitgerust met een ligbad, een douche, een wastafel en een toilet. Als bonus is er een zolderverdieping omgebouwd tot een vierde slaapkamer (24m²).

Buiten kun je volop genieten op een volledig afgesloten terras (21m²) met noordwestelijke oriëntatie. Optioneel kan je ook een parkeerplaats of garagebox bij kopen, voor respectievelijk 20.000€ en 35.000€, maar dit is niet verplicht.

Zoek je een instapklare woning op een toplocatie met een gunstige EPC score? Plan dan nu een bezoek!

* * *

Steenweg op Brussel 36-D - 1780 Wemmel - Deze woning is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Wemmel en maakt deel uit van een geheel van meerdere woningen. Openbaar vervoer, scholen en winkels zijn op wandelafstand. De woning heeft een gunstige EPC score en ze is instapklaar. We komen binnen langs de inkom (5m²) waar we ook het gastentoilet vinden. Lopen we rechtdoor dan komen we in de ruime woonkamer (30m²) Deze geeft toegang tot de open keuken (10m²) die functioneel uitgerust is met kookplaat, dampkap, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, combi-oven en een vaatwasser. Naast de keuken vinden we een berging (3m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast. We nemen de trap naar boven en komen op het 1ste verdiep waar we 3 kamers vinden (11m², 11m², 12m²) en een ruime badkamer (7m²). Deze is uitgerust met ligbad en douche, wastafel en toilet. Een extra voordeel aan deze woning is de zolderverdieping die volledig omgebouwd is tot 4de slaapkamer. (24m²)
Buiten kan je genieten van een volledig afgesloten terras (21m²) dat noord/west georiënteerd is.
Je hebt de mogelijkheid om een staanplaats van 20.000€ of een garagebox van 35.000€ mee aan te kopen zonder verplichting.
Ben je opzoek naar een instapklare woning met een gunstig EPC op een toplocatie? Aarzel dan niet om een bezoek te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 489.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2015
Grond oppervlakte
80 m2
Bewoonbare oppervlakte
141 m2
Referentie
PUGSE38AQ-X6
EPC Waarde
93 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
23102-G-120/2010/EP13257/A003/D04/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€489.500 / ERA Key One
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com