Home Te Koop Huis 8940 Wervik
Oude Beselarestraat 55



immo Kaart

Oude Beselarestraat 55, 8940 Wervik

Huis Te Koop in Wervik
148 m² wonen
320 m² perceel

Oude Beselarestraat 55 - 8940 Wervik - Stap binnen in deze energiezuinige woning met een industriële uitstraling, gelegen in het rustige hart van Wervik. Deze woning is een perfecte combinatie van stijlvol design en duurzaamheid, met een vleugje industriële flair die de verbeelding prikkelt.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met vestiaire, praktische bergruimte/wasplaats, een dressing en badkamer voorzien van een luxueuze inloopdouche. Er is ook een apart toilet voorzien voor extra comfort.
De lichtrijke en ruime woonkamer met hyper uitgeruste open keuken (vaatwasser, Amerikaanse koelkast, etc...) geniet van een uitzicht op de aangelegde tuin, terwijl de vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte. De tuin zelf is een oase van rust, compleet met twee terrassen en een sfeervolle vijver. De inpandige garage met sectionale poort is toegankelijk via de uitweg achteraan de woning.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, elk voorzien van een half massief eiken parketvloer, en een extra bergruimte voor extra gemak.
Deze woning is niet alleen energiezuinig, maar ook uitzonderlijk duurzaam. 15.000 L regenwater, 20 zonnepanelen die groenestroomcertificaten genereren (10.500 euro) voor de komende 6 jaar, een ventilatiesysteem D, een EPC label B en asbestveilig. Zo kunt u gerust bijdragen aan een groenere toekomst.
En dat is nog niet alles! De barstoelen, verlichting en elektrische rolgordijnen in de leefruimte blijven achter voor de nieuwe eigenaar, wat dit aanbod nog aantrekkelijker maakt.
Ontdek de perfecte harmonie tussen moderniteit en duurzaamheid en maak van deze energiezuinige woning met industriële look uw thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 508
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
320 m2
Bewoonbare oppervlakte
148 m2
Referentie
6QUB13KJQ6OL
EPC Waarde
141 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240222-0003142968-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 May 2024
€285.000 / ERA Domus
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com