Home Huis 8434 Westende
Badenlaan
Kaart

Badenlaan

8434 Westende Huis
139 m² wonen
€210.000

Op zoek naar een woning met potentieel dicht bij de kust? Deze te renoveren open bebouwing, gelegen in de schilderachtige Badenlaan te Westende-Bad, biedt tal van mogelijkheden. Het perceel beslaat ruim 480 vierkante meter en is ideaal geplaatst in een rustige woonwijk, slechts een steenworp verwijderd van de zeedijk en nabij handige openbaar vervoersverbindingen.

De woning zelf omvat op het gelijkvloers een gastvrije inkomhal die je leidt naar de eerste slaapkamer. Daarnaast vind je er een badkamer, compleet met ligbad, wastafel en toilet. De ruime woonkamer met open keuken stroomt naadloos over in de veranda, die op haar beurt toegang biedt tot de prachtige zonnige tuin. Deze tuin is zuidwest georiënteerd en beschikt over een bijgebouw - ideaal voor wie extra bergruimte of een hobbyruimte op prijs stelt. Bovendien profiteer je van een garage en verschillende parkeerplaatsen, wat parkeren een eitje maakt.

Op de bovenverdieping vind je nog twee bijkomende slaapkamers, waardoor dit huis perfect is voor een gezin of voor wie graag logees ontvangt. Op dit moment wordt de woning jaarlijks verhuurd, dus biedt het ook een geweldig investeringspotentieel.

Benieuwd naar wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bezichtigingen zijn mogelijk door een afspraak te regelen. Mis deze kans niet, ontdek vandaag nog het potentieel van deze unieke woning aan de kust.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Badenlaan - 8434 Westende - Te renoveren open bebouwing gelegen op een perceel van +/_ 480 m² in de Badenlaan te Westende-bad en bestaande uit: op het gelijkvloers: een inkomhal, een eerste slaapkamer, badkamer met ligbad, wastafel en toilet, een woonkamer met open keuken en veranda die toegang geeft tot een zonnige zuidwest georiënteerde tuin met bijgebouw, een garage en verschillende parkeerplaatsen. Op de bovenverdieping: twee bijkomende slaapkamers. Gelegen in een woonwijk op slechts 700 m van de zeedijk en dicht bij het openbaar vervoer. Momenteel verhuurd op jaarbasis. Bezichtiging enkel mogelijk op afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 210.000
Kadastraal Inkomen
€ 744
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Referentie
ZGQ3C3GPZD6K
Makelaar Code
5909558
EPC Waarde
349 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20160804-0001884269-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€210.000 / Immo Beach
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com