Home Te Koop Huis 8434 Westende
Rozenpad Vakantiepark Ter Streep 4
Kaart

Rozenpad Vakantiepark Ter Streep 4

8434 Westende Huis Te Koop
51 m² wonen
62 m² perceel

Bent u op zoek naar een moderne vakantiewoning in Westende? Neem dan een kijkje bij Bungalow nr 4 op het vakantiedomein Ter Streep, ideaal gelegen nabij het natuurdomein De Schuddebeurze. Deze zuidgerichte woning biedt vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht op de tuin dankzij het dubbele schuifraam dat directe toegang biedt tot een groot eigen terras van 11 vierkante meter en een berging.

Onlangs is er een nieuwe radiator in de woonkamer geplaatst voor extra comfort. Zowel de keuken als de badkamer zijn modern ingericht en er zijn twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed, beide voorzien van ingebouwde opbergruimte voor kleding en koffers. Overal in de woning zijn vliegenramen geïnstalleerd.

De bungalow wordt gemeubileerd verkocht en voldoet aan alle elektrische normen. Met een EPC-label D zijn er geen verplichtingen tot renovatie. Bij de prijs is ook een genummerde parkeerplaats vlakbij de bungalow inbegrepen.

Bent u klaar om uw eigen stukje groene oase van rust te ontdekken? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging door te bellen naar 059/30.15.13.

* * *

Rozenpad Vakantiepark Ter Streep 4 - 8434 Westende - Moderne vakantiewoning nr 4 in het vakantiedomein Ter Streep, gelegen te Rozenpad Westende, dicht bij het natuurdomein De Schuddebeurze. De bungalow is zuidgericht en heeft vanuit de living prachtig zicht op de tuin vanuit het dubbele schuifraam en toegang naar het eigen grote terras van 11 m² + berging. In de living werd zopas een nieuwe radiator geplaatst. De keuken is modern, alsook de badkamer. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met dubbel bed en de andere met stapelbed. Beide kamers hebben een ingemaakte ruimte met gordijn voor kledij/valies. Overal zijn vliegenramen voorzien. De bungalow wordt gemeubeld verkocht. De elektriciteit is conform en het EPC heeft een label D, dus geen renovatieverplichting ! Een genummerde parkeerplaats - gelegen dichtbij de bungalow - is inbegrepen in de prijs. Maak een afspraak voor bezichtiging en kom zien naar wat uw plekje in het groen en oase van rust kan zijn ! Bel: 059/30.15.13

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 129.000
Kadastraal Inkomen
€ 485
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
62 m2
Bewoonbare oppervlakte
51 m2
Referentie
9S9A0EOITXBQ
EPC Waarde
348 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Gebied voor verblijfrecreatie
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€129.000 / ERA laPlage
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com