Home Huis 2260 Westerlo
Prelaat Nootslaan 14
Kaart

Prelaat Nootslaan 14

2260 Westerlo Huis
150 m² wonen
609 m² perceel
2 slaapkamers
€250.000

Deze charmante woning uit de jaren '70, rustig gelegen in een groene omgeving op een perceel van ruim 6 are aan de Prelaat Nootslaan in Westerlo, biedt zowel karakter als comfort. Met zowel winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer binnen fietsafstand, geniet het huis van een ideale ligging.

De woning, die in 2020 werd gerenoveerd en altijd goed is onderhouden, biedt een warme en gezellige woonruimte met houten balken en een houtkachel. De overvloed aan natuurlijk licht door de grote ramen draagt bij aan de aangename woonervaring. Grenzend aan de woonkamer vindt u de eetkamer en een ruime keuken.

Het huis beschikt over twee slaapkamers op de begane grond en de mogelijkheid om twee extra kleine kamers op de zolder te creëren. Een ruime garage biedt parkeergelegenheid voor één auto.

De rustige, groene tuin is ideaal voor ontspanning, terwijl de ligging aan een doodlopende straat zorgt voor rust en privacy, maar toch een goede bereikbaarheid naar nabijgelegen gemeentes.

Het energielabel van het huis is momenteel E (412 kWh/m² jaar), maar kan gemakkelijk worden verbeterd naar D met enkele kleine aanpassingen.

Mocht deze gezinswoning uw interesse gewekt hebben, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. Wij staan klaar om u verder te helpen. Stedenbouwkundige informatie is beschikbaar op ons kantoor. De woning bevindt zich niet in een aangewezen oeverzone, signaalgebied of overstromingsgebied (P-score A / G-score A).

* * *

Prelaat Nootslaan 14 - 2260 Westerlo - Karaktervolle woning, zeer rustig gelegen op een groen perceel van iets meer dan 6 are, in de Prelaat Nootslaan te Westerlo.

De centrale doch rustige ligging biedt heel wat voordelen; winkels, horeca, school en openbaar vervoer bevinden zich op fietsafstand.

Deze charmante halfopen bebouwing werd stevig gebouwd in de jaren ’70 en is nadien ook steeds goed onderhouden. Er werd een renovatie gedaan aan de woning in 2020, zo is de elektrische installatie volledig conform AREI.

De mooie houten balken bieden een heel warm en huiselijk gevoel in de leefruimte, wat nog versterkt wordt door de aanwezigheid van een houtkachel. Dankzij de grote ramen is het hier ook genieten van veel natuurlijk lichtinval. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer en de ruime keuken.

De woning is voorzien van 2 slaapkamers op het gelijkvloers. De zolderruimte biedt nog mogelijkheden voor 2 kleine kamers. Er is een ruime garage met parkeerplaats voor 1 wagen.

In de groene tuin is het zeer rustig vertoeven, de woning bevindt zich in een doodlopende straat met toch een goed bereik naar alle omliggende gemeenten.

Op dit moment bedraagt de berekende energiewaarde 412 kWh/m² jaar (label E). Met een kleine ingreep bereik je hier reeds het in de toekomst gewenste label D.

Hebben jullie interesse in deze leuke gezinswoning? Contacteer ons voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score A).

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 250.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
609 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
58M3XW7BR7M4
Makelaar Code
837
Prijs Geschiedenis
01 Jun 2023
€250.000 / Bosman Vastgoed
29 Dec 2022
€260.000 / Bosman Vastgoed
01 Dec 2022
€285.000 / Bosman Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com