Kaart

2235 Westmeerbeek Huis Te Koop
620 m² wonen
1614 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze verrassend ruime en authentieke villa in het hart van Westmeerbeek, gelegen op een royaal perceel van 1614 m². Deze voormalige dokterswoning biedt een uitstekende verbinding met winkels, scholen en openbaar vervoer, en is ideaal gelegen voor woon-werkverkeer met directe verbindingen naar omliggende gemeenten en snelwegen.

Bij binnenkomst via de voordeur leidt de inkomhal/nachthal u naar een aparte kantoorruimte. De indrukwekkende woonkamer, met prachtige natuurlijke lichtinval, leidt naar verschillende multifunctionele ruimtes. De volledig uitgeruste keuken is aangrenzend aan de woonkamer, en er zijn meerdere bergruimtes.

Een trap leidt naar een prachtige, ruime vide die toegang biedt tot vier slaapkamers, een badkamer en een aparte zolderkamer. Deze unieke woning heeft twee huisnummers, waardoor het geschikt is voor diverse woonvormen zoals kangoeroewonen, co-housing of als meergezinswoning. Het pand is ook perfect voor professionals die vanuit huis willen werken.

De woning beschikt over een volledig aangelegde, ruime oprit die leidt naar een inpandige garage met technische ruimte. Tenslotte profiteert deze unieke woning van een achtertuin met een aparte zij-ingang.

Kom en ontdek het enorme potentieel van deze woning tijdens een bezichtiging! Neem gerust contact op voor meer informatie.

* * *

Verrassend ruime, authentieke villa woning op ruim perceel van 1614 m² te centrum Westmeerbeek.

Deze voormalige dokterswoning is gelegen op pal in de dorpskern van Westmeerbeek wat de juiste connectie met winkels, scholen en openbaar vervoer garandeert alsook een zeer gunstige ligging voor woon- werkverkeer directe verbindingen naar omliggende gemeenten en autostrades.

We betreden de woning langs de voordeur waar de inkomhal/nachthal zorgt voor een toegang naar de aparte bureauruimte. Via de nachthal komen we tot de imposante leefruimte met prachtige lichtinval, dewelke op haar beurt nog enkele vertrekken heeft naar aansluitende polyvalente ruimtes. De geïnstalleerde keuken vinden we ensuite de leefruimte. Achterliggend zijn er meerdere bergruimtes.

Verder geeft traphal toegang tot het prachtige, riante vide dewelke connectie geeft tot 4 slaapkamers, badkamer en aparte zolderkamer.

Deze uitzonderlijke woning geniet 2 huisnummers en biedt meerdere mogelijkheden naar kangoeroewonen, co-housing of meergezinswoning. Bijkomend is de woning ook uitermate geschikt voor het uitoefenen van vrije beroepen.

De volledig aangelegde, ruime oprit geeft uit op de inpandige garage voorzien van technische ruimte.

Tot slot geniet deze unieke woning een achter gelegen tuin met aparte, zijdelingse oprit.

Kom alvast het enorme potentieel van deze woning ontdekken tijdens een plaatsbezoek!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1614 m2
Bewoonbare oppervlakte
620 m2
Referentie
IZ7K1-51XBQ8
Makelaar Code
2826
EPC Waarde
723 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240326-0003189653-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€850.000 / Vebo Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com