Home Huis 9230 Wetteren
Gijzenzelestraat 42-48
Kaart

Gijzenzelestraat 42-48

9230 Wetteren Huis
126 m² wonen
142 m² perceel
3 slaapkamers
€376.032

Maak kennis met dit nieuwe woonproject in Wetteren. Bestaand uit drie ruime woningen, elk voorzien van een eigen terras en tuin, combineert het bereikbaarheid en comfortabel wonen. De ligging biedt een snelle connectie naar omliggende steden en gemeenten via de E40 en Oosterzelesteenweg. Bovendien bevinden winkels, scholen en openbaar vervoer zich op een steenworp afstand.

De drie woningen worden hoogwaardig afgewerkt met behulp van de nieuwste technieken. Het project bestaat uit een mix van gesloten en halfopen woningen, allemaal met drie slaapkamers en twee badkamers. Woning 2 en 3 zijn gesloten types terwijl woning 4 een halfopen karakter heeft.

Elke woning geniet van een privéterras en tuin. Daarnaast is er binnen het project een gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalruimte ter beschikking. De woningen worden tevens uitgerust met vloerverwarming via een warmtepomp (ook koeling mogelijk) en zonnepanelen. Eveneens biedt het project verschillende ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen die optioneel kunnen worden aangekocht.

Mogelijkerwijs kunt u genieten van een aankoop onder 6% BTW, indien u aan de voorwaarden voldoet. Ontdek zelf de vele voordelen van dit project en neem contact op met Kevin voor meer informatie of een bezoek op 0476 66 55 50. Houd er rekening mee dat sommige foto's referentiebeelden zijn en dat maten en oppervlaktes slechts schattingen zijn.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Gijzenzelestraat 42-48 - 9230 Wetteren - LIGGING

Dit nieuwbouwproject omvat 3 ruime woningen met elk een eigen terras en een tuin. Deze woningen zijn gelegen in Wetteren waar bereikbaarheid en wonen hand in hand gaan. Verder zorgt de locatie ervoor dat u een goede verbinding heeft naar omliggende steden en gemeenten via ondermeer de E40 en de Oosterzelesteenweg.
Daarnaast bevinden diverse winkels, scholen en het openbaar vervoer zich nabij!

PROJECT EN AFWERKING

De drie woningen zullen voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met gebruik van de laatste technieken. Binnen het project is er gekozen voor een mix van gesloten en half-open woningen die allen bestaan uit 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Woning nr. 2 en 3 zijn gesloten woningen en woning nr. 4 is een half-open woning.

Alle woningen zijn voorzien van een privaat terras en een tuin.
Verder is er een gemeenschappelijke fietsenberging en een gemeenschappelijk afvallokaal voorzien binnen het project, waar ook de woningen gebruik kunnen van maken.
Daarnaast zullen deze woningen ook uitgerust worden met vloerverwarming via een warmtepomp (koeling ook mogelijk) en met zonnepanelen.
Tevens zijn er ook verschillende ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen voorzien binnen het project, die ook mee aangekocht kunnen worden.

Aankoop onder 6%-BTW mogelijk, indien u voldoet aan de voorwaarden!

Kom het zelf ontdekken en contacteer Kevin voor meer info en/of een bezoek: 0476 66 55 50.
(bepaalde foto's zijn referentiebeelden, maten en opp. zijn geraamd)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 376.032
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
142 m2
Bewoonbare oppervlakte
126 m2
Referentie
HIQV0IU9VFWL
Makelaar Code
5895774
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€376.032 / Immo Da Vinci
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com