Home Te Koop Huis 9230 Wetteren
Volkershouw 35
Kaart

Volkershouw 35

9230 Wetteren Huis Te Koop
238 m² wonen
594 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze exclusieve nieuwbouwwoning in Westrem op een landelijke en rustige locatie. Plan een bezoek op zaterdag 30/03 tussen 9u en 13u (let op, enkel op afspraak) om de woning van dichtbij te bekijken.

Deze halfopen bebouwing heeft vier slaapkamers en een zonnige tuin, klaar om te betreden. Je geniet er van een ruime en lichte woonomgeving met hoogwaardige afwerking. Bovendien is dit een energiezuinige BEN-woning, uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming met koeling, zonnepanelen, regenwaterrecuperatie (7500L) en een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie. Als bonus geniet je van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar na ingebruikname.

De woning biedt alle comfort: een inkomhal met gastentoilet, een lichte woonkamer met een geïnstalleerde open keuken (van Dovy) en een ruime inpandige garage met extra opbergruimte. De bovenverdieping telt drie volwaardige slaapkamers, waaronder één met inloopdressing, een luxueuze badkamer, en de zolder is volledig afgewerkt tot een vierde slaapkamer met twee extra bergruimtes.

Buiten geniet je van een mooi terras en een tuin die aansluit op een groene zone, waar je in alle privacy en rust kan ontspannen. Twee extra parkeerplaatsen zijn voorzien op de oprit.

De woning is uitgerust met moderne technologie, met inbegrip van impulsschakelaars en de mogelijkheid tot een volledig domoticasysteem. Je geniet er niet alleen van het groen en de landelijke omgeving, maar ook van een centrale ligging dicht bij openbaar vervoer, scholen, winkels en belangrijke invalswegen.

Let op: de verkoop valt onder een gesplitst stelsel (Registratie - BTW) en de aankoop is exclusief aansluitkosten. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op via 053/60.65.60.

* * *

Volkershouw 35 - 9230 Wetteren - WESTREM - Exclusieve nieuwbouw, type HOB, in landelijk kader met 4 slaapkamers en zonnige tuin. 

Betreft een instapklare nieuwbouw met hoogwaardige afwerking die geniet van ruimte en lichtinval. Deze BEN-woning werd uitgerust met warmtepomp, vloerverwarming (met koeling), zonnepanelen, regenwater (7.500L) en ventilatiesysteem D met warmterecuperatie. Extra troef is hierbij de vrijstelling onroerende voorheffing eerste vijf jaar na ingebruikname. Kortom, het huis van de toekomst! Woning werd van gelijkvloers tot zolderkamer volledig geschilderd, letterlijk verhuizen en wonen! 

De woning is op het gelijkvloers voorzien van een inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met geïnstalleerde open keuken (Dovy) en zéér ruime inpandige garage met extra bergplaats. Het verdiep telt een overloop, luxueuze badkamer en drie volwaardige slaapkamers, waarvan één met inloopdressing. Het zolderverdiep werd tevens volledig afgewerkt tot een vierde slaapkamer en twee bergruimtes. Niet te verwaarlozen is de aangename buitenruimte met terras en tuinzone die uitgeeft op achterliggend groen, garantie op privacy en rust. Oprit vooraan maakt extra plaats tot stallen van twee wagens. 

Technische innovaties mede door impulsschakelaars met aan -en uitknop. Uitbreiding naar volledige domotica mogelijk.  

Naast de groenzichten en het landelijk wonen, zeer centraal gelegen met in directe omgeving van openbaar vervoer, scholen, winkels en belangrijke invalswegen. 

Verkoop onder gesplitst stelsel (Registratie - BTW). 
Aankoop excl. aansluitkosten.

Voor meer info of bezoek: 053/60.65.60

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
594 m2
Bewoonbare oppervlakte
238 m2
Referentie
4T-W9XRBYBYG
Makelaar Code
5909928
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com