Home Te Koop Huis 9230 Wetteren
Dendermondesteenweg 45
Kaart

Dendermondesteenweg 45

9230 Wetteren Huis Te Koop
166 m² wonen
284 m² perceel
3 slaapkamers

Een unieke kans wacht op u: een charmante halfopen woning met talrijke mogelijkheden! Zoekt u de ideale woning om te combineren met uw zelfstandige activiteiten of hobby's? Dan is dit dé droomwoning voor u.

Deze aantrekkelijke halfopen bebouwing beschikt over twee autostaanplaatsen en een oprit, alsook een perfecte opslagruimte van 115m² op het gelijkvloers en een extra 100m² op de eerste verdieping. Met een totaaloppervlakte van 215m² biedt dit magazijn u talrijke mogelijkheden. Transformeer het naar uw eigen werkplaats, een opslagruimte voor uw goederen of tover het om tot een zalige tuin waar u volledig tot rust komt.

De ligging van deze woning is eveneens aantrekkelijk: op slechts enkele minuten van het dynamische centrum van Wetteren en op wandelafstand van het prachtige Warande speelbos, het lokale zwembad en de mooie Wetterse watertuin. Er valt altijd iets te beleven in deze levendige omgeving!

Als u de woning binnenstapt, wordt u verwelkomd in een gezellige hal met een charmante authentieke boog, een toegang tot de kelder en een gastentoilet. De ruime leefruimte straalt rust uit dankzij het natuurlijke licht dat via de sfeervolle erker binnenvalt. De keuken is ruim, voorzien van alle basisvoorzieningen en toestellen, ideaal om samen te koken en gezellig te tafelen.

Op de eerste verdieping vindt u drie lichtovergoten slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een heerlijk ligbad, een lavabomeubel en een tweede toilet. Ervaar hier het comfort en de luxe die deze woning te bieden heeft.

Maar er is meer! De woning beschikt over een ruime zolder van 38,5m² met een betonnen vloer, te gebruiken als extra slaapkamers, hobbyruimte of thuiskantoor.

Grijp deze unieke kans en maak uw dromen waar met deze karaktervolle halfopen bebouwing. Geef uw eigen draai aan deze ruimtes en creëer de woning van uw dromen. Plan vandaag nog een bezichtiging in en ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze woning u biedt!

* * *

Dendermondesteenweg 45 - 9230 Wetteren - Unieke kans: karaktervolle halfopen bebouwing met vele mogelijkheden!
Bent u op zoek naar een woning die perfect past bij uw zelfstandige activiteiten of hobby's? Dan hebben wij dé droomwoning voor u! Deze prachtige halfopen bebouwing biedt niet alleen twee autostaanplaatsen vooraan en een oprit, maar heeft ook een ideaal magazijn van 115m² op het gelijkvloers en nog eens 100m² op de eerste verdieping, wat resulteert in een ruime totaaloppervlakte van 215m².
Het magazijn is absoluut een grote meerwaarde voor deze woning. Hier kunt u uw goederen opslaan, uw eigen werkruimte creëren of zelfs transformeren tot een prachtige tuin waar u kunt genieten van rust en ontspanning. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Maar dat is nog niet alles. Deze woning is ook gelegen op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van Wetteren, en op wandelafstand van het prachtige Warande speelbos, het zwembad en de Wetterse watertuin. U zult zich nooit vervelen en kunt altijd genieten van wat de omgeving te bieden heeft.
Wanneer u deze woning betreedt, wordt u verwelkomd in een gezellige hal met een charmante authentieke boog. Hier vindt u ook een gastentoilet en toegang tot de kelder. De leefruimte straalt rust en ontspanning uit, dankzij de prachtige lichtinval en de sfeervolle erker. De keuken is ruim en voorzien van alle basisvoorzieningen en toestellen, waar u gezellig kunt eten en zelfs werken aan uw eigen bureau.
Op de eerste verdieping vindt u drie mooie slaapkamers die baden in het natuurlijke licht. Daarnaast is er ook een badkamer met een heerlijk ligbad, een lavabomeubel en een tweede toilet. U zult zich hier absoluut thuis voelen en kunt genieten van het comfort en de luxe die deze woning te bieden heeft.
Maar dat is nog niet alles! Deze woning beschikt ook over een grote zolderruimte van 38,5m², met een betonnen vloer. Dit biedt u de mogelijkheid om extra slaapkamers, een hobbyruimte of zelfs een thuiskantoor te creëren. U bepaalt zelf hoe u deze ruimte optimaal benut!
Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om uw dromen waar te maken. Met deze karaktervolle halfopen bebouwing kunt u niet alleen genieten van een prachtige woning, maar ook uw eigen stempel drukken op de ruimtes en deze helemaal naar uw wensen vormgeven. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en laat u overtuigen door de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 674
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
284 m2
Bewoonbare oppervlakte
166 m2
Referentie
GR022T8XA-5C
Makelaar Code
half-open-bebouwing-magazijn-o
EPC Waarde
444 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€275.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com