Home Huis 9230 Wetteren
Biezen 47
Kaart

Biezen 47

9230 Wetteren Huis
165 m² wonen
838 m² perceel
3 slaapkamers
€522.116

Zoek je een nieuwe woning in het rustige Wetteren-Kwatrecht? Dan is deze nog te bouwen villa in het kleinschalige nieuwbouwproject in Biezen misschien wel iets voor jou. De locatie is perfect: je vindt er winkels, scholen, openbaar vervoer en vrijetijdsbestedingen in overvloed. En dankzij de grote uitvalswegen in de buurt ben je altijd snel op je bestemming.

De gelijkvloerse verdieping van de woning krijgt een inkomhal met gastentoilet, een handige berging en wasplaats, en een lichte leefruimte met open keuken. Dankzij de grote ramen stap je zo vanuit de keuken het terras op. Op de eerste verdieping komen drie slaapkamers, een dressing, een apart toilet en een badkamer met douche en ligbad. Rondom de woning ligt een prachtige tuin waarin je een heerlijk terras kunt aanleggen voor al je buitenactiviteiten. En voor je fietsen en andere spullen is er een overdekte bergruimte.

De woning wordt gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen en zal bijna energieneutraal zijn. En het mooiste is: je kunt nog zelf de keuken, badkamer en vloer kiezen zodat je woning helemaal jouw stijl wordt.

De prijs is exclusief kosten zoals registratie, notaris en BTW. Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Stéphanie op 0472 13 28 79.

* * *

Biezen 47 - 9230 Wetteren - Ligging:
Deze nieuw te bouwen villa bevindt zich in een kleinschalig nieuwbouwproject gelegen in het rustige Biezen, Wetteren-Kwatrecht. Deze locatie biedt een ruim aanbod aan winkels, scholen, openbaar vervoer en diverse vrijetijdsbestedingen. Bovendien is het pand uitstekend bereikbaar via verschillende grote uitvalswegen.

Indeling:
Deze nieuw te bouwen open bebouwing omvat op de gelijkvloerse verdieping: inkomhal met gastentoilet, praktische berging/wasplaats, lichtrijke leefruimte met open keuken. Via de grote raampartijen heeft U rechtstreekse toegang vanuit de keuken tot het terras.
Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal, 3 slaapkamers, een dressing, apart toilet en een badkamer met douche en ligbad.
De woning is omgeven door een prachtige tuin met ruimte voor een mooi terras dewelke voldoende plaats bieden voor al uw buitenactiviteiten.
Er is eveneens een overdekte fietsenberging/bergruimte voorzien aan de woning.

Het pand wordt opgetrokken in duurzame en kwaliteitsvolle materialen en zal bovendien een bijna energieneutraal karakter hebben

U heeft hier bovendien nog keuze in keuken, badkamer, vloer, …. zodat u op deze manier een woning creëert volledig volgens uw eigen stijl.

Prijs exclusief kosten (registratie, notaris, BTW,...).

Voor info of afspraak contacteer Stéphanie 0472 13 28 79

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 522.116
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
838 m2
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
BZEQP67W7450
Makelaar Code
5937889
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€522.116 / Immo Da Vinci
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com