Home Te Koop Huis 9230 Wetteren
Hekkerstraat 175
Kaart

Hekkerstraat 175

9230 Wetteren Huis Te Koop
79 m² wonen
57 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze charmante rijwoning op een steenworp afstand van de markt in Wetteren. Deze woning is ideaal gelegen nabij alle nodige voorzieningen en op loopafstand van het station, waardoor het zowel een fantastische starterswoning als een interessante investering kan vormen.

De woning biedt een ruime woonkamer met een geïntegreerde keuken, die zorgt voor een naadloze overgang tussen koken en ontspannen. Daarnaast is er ook een badkamer en een praktische berging/wasplaats op de begane grond, die toegang biedt tot de gedeelde buitenruimte en tuin aan de achterzijde. De eerste verdieping is uitgerust met twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een klein gezin of starters.

Het mooie is dat er geen renovatieverplichtingen zijn voor dit pand. Er wordt wel een nieuw raam aan de voorgevel voorzien, wat de energie-efficiëntie van deze woning nog zal verbeteren (EPC: 377 UC: 3135658). Dit laatste draagt bij tot een duurzamere woning en zal de algemene EPC score ten goede komen.

Klinkt dit als de perfecte plek voor uw nieuwe start? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. U zult verrast zijn door de mogelijkheden die deze leuke woning te bieden heeft.

(Stedenbouwkundige inlichtingen: Gvg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv)

* * *

Hekkerstraat 175 - 9230 Wetteren - Deze leuke rijwoning bevindt zich op een boogscheut van de markt in Wetteren. In de nabijheid van alle nodige voorzieningen en op wandelafstand van het station. De woning beschikt ook over een achteruitgang via de gedeelde buitenruimte en tuin. Indeling: Op de benedenverdieping bevinden zich een ruime woonkamer met geïntegreerde keuken, een badkamer en een berging/wasplaats met achteruitgang. De eerste verdieping is voorzien van 2 slaapkamers. Het pand valt NIET onder de renovatieverplichting, alsook is er reeds een nieuw raam aanwezig (voor in de voorgevel) dat nog geplaatst dient te worden. Dit zal de EPC score nog ten goede komen. Heeft u interesse in deze leuke starterswoning / interessante investering? Contacteer ons vandaag nog voor een plaatsbezoek. EPC: 377 UC: 3135658. Gvg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 189.000
Kadastraal Inkomen
€ 183
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
57 m2
Bewoonbare oppervlakte
79 m2
Referentie
KHRUI3-LCG75
Makelaar Code
3531181
EPC Waarde
377 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€189.000 / Immo-T
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com