Home Te Koop Huis 8560 Wevelgem
Bissegemstraat 221
Kaart

Bissegemstraat 221

8560 Wevelgem Huis Te Koop
129 m² wonen
229 m² perceel
4 slaapkamers

Op zoek naar een instapklare gezinswoning met een ideale ligging? Kijk dan eens naar deze woning in Gullegem, vlakbij het hart van de stad en belangrijke vervoersroutes zoals de R8, E403 en A19. Bovendien bevindt het zich op loopafstand van natuurgebieden als Bergelen en stadsgroen Ghellinck, perfect voor natuurliefhebbers.

Deze huiselijke woning beschikt over heldere, luchtige ruimtes die uitnodigen tot ontspanning. Op de begane grond vind je de entree, een apart toilet, een lichte woonkamer met aangrenzende volledig uitgeruste keuken en een handige bergruimte. De eerste verdieping biedt drie kamers en een badkamer met douche, bad en toilet. De zolderverdieping is volledig gerenoveerd en doet nu dienst als een ruime masterbedroom.

De prachtig aangelegde tuin aan de achterkant van de woning biedt een terras en tuinhuis, waar je kunt ontspannen in alle rust.

Geïnteresseerd? Kom dan eens kijken tijdens één van onze kijkdagen op zaterdag 23 maart of zaterdag 30 maart. Maak vooraf een afspraak door te bellen naar 0475/ 78 38 03. Let op: Makelaars dienen zich te onthouden. Geniet van het gedroomde gezinsleven in deze prachtige woning in Gullegem.

* * *

Bissegemstraat 221 - 8560 Wevelgem - Deze instapklare gezinswoning ligt dichtbij het centrum van Gullegem en vlakbij belangrijke invalswegen (R8, E403, A19,...). De woning is gelegen op wandelafstand van natuurgebieden Bergelen en stadsgroen Ghellinck.

Een gezellige woning die beschikt over lichtrijke ruimtes. Op het gelijkvloers is de inkom, een aparte toiletruimte, een lichtrijke leefruimte met aanpalend geïnstalleerde keuken en bergruimte.
Op het eerste verdiep bevinden zich drie kamers en een badkamer (douche, bad, toilet).
De zolder is volledig gerenoveerd en dient momenteel als ruime masterbedroom.

Achteraan de woning kan je volop genieten van de rust, in een aangelegde tuin met terras en tuinhuis.

Bezichtiging is mogelijk op één van volgende kijkdagen mits voorafgaandelijk afspraak: zaterdag 23 maart en zaterdag 30 maart. Contact voor afspraak bezichtiging : 0475/ 78 38 03- Makelaars: gelieve zich te onthouden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Kadastraal Inkomen
€ 458
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
229 m2
Bewoonbare oppervlakte
129 m2
Referentie
OLZS34GBPF04
EPC Waarde
379 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€269.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com