Home Te Koop Huis 3111 Wezemaal
Gelrodesebaan 60



immo Kaart

Gelrodesebaan 60, 3111 Wezemaal

Huis Te Koop in Wezemaal
260 m² wonen
1.650 m² perceel
3 slaapkamers

Gelrodesebaan 60 - 3111 Wezemaal - Op zoek naar een rustig gelegen vrijstaande gezinswoning met grote tuin én uitbreidingsmogelijkheden? Dan is dit een absolute topper !

Op het gelijkvloers omvat de woning een ruime inkomhal van waaruit je via de achterdeur bovendien de tuin kan bereiken, een ruime, lichtvolle living bestaande uit eetplaats en zithoek, een zeer ruime ingerichte keuken met ruimte voor ontbijthoek, een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet en een berging/wasruimte met derde buitendeur.

Op het eerste verdiep kan je beschikken over een nachthal, een ruime slaapkamer en 2 zeer ruime (30m² en 24m²) nog verder af te werken ruimtes (bv. slaapkamers, badkamer, bureau, etc.). Bovendien is er een kelder aanwezig die kan gebruikt worden als extra opbergruimte.

Aangrenzend aan de woning (en bereikbaar via een deur in de berging) kan je beschikken over een zeer ruime, nog af te werken schuur/opslagplaats/garage van maar liefst 249m² dat bovendien verspreid is over 2 verdiepingen. Zo kan je beschikken over een totaal van +-500m² bewoonbare oppervlakte. Dit alles op een groot perceel (16a50ca) met een ruime tuin.

Gelegen op de rand van een rustige woonwijk en aan de voet van de Beninksberg in Wezemaal, een deelgemeente van Rotselaar, kent deze woning een zeer rustige en groene ligging. Zo woon je tussen Aarschot en Leuven, is de dorpskern van zowel Wezemaal als van Rotselaar met alle bijhorende faciliteiten vlakbij en ben je op minder dan 20' in Leuven centrum. Bovendien bevindt de woning zich op wandel/fietsafstand van een lagere school en is ook de verbinding met Leuven via het openbaar vervoer optimaal. Ook de aansluiting met zowel de E314 als de E40 is uitstekend. 

Lijkt deze uiterst gunstig gelegen gezinswoning met grote tuin en uitbreidingsmogelijkheden echt iets voor jou en je gezin? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor de inplanning van een bezoek ter plaatse.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen,...) kan U hieronder downloaden ↓.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1948
Grond oppervlakte
1.650 m2
Bewoonbare oppervlakte
260 m2
Referentie
91H-UR36SS-8
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
29 Sep 2023
€395.000 / Immo Jan Stas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com