Home Te Koop Huis 3111 Wezemaal
Eektstraat 35
Kaart

Eektstraat 35

3111 Wezemaal Huis Te Koop
180 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante open bebouwing in de Eektstraat in Wezemaal. Deze woning uit 1932 is een ideale starterswoning, vol van karakter en licht. De woning is voorzien van een aangename airco met warmtepomp, perfect voor gezellige avonden thuis of voor het ontvangen van gasten.

Een stijlvolle leefruimte, keuken, badkamer en bergruimte vormen samen de gelijkvloerse verdieping van het huis. Boven zijn er twee slaapkamers, en een vaste trap leidt naar de zolder waar een derde slaapkamer te vinden is.

De woning is ook voorzien van milieuvriendelijke zonnepanelen met groenstroomcertificaten. De tuin en het terras maken van de buitenruimte een echte plek om te genieten, terwijl de garage ruimte biedt voor één wagen.

Heeft deze woning je interesse gewekt? Aarzel dan niet en boek snel een bezoek ter plaatse via info@sophimo.be of bel ons op 016/58.52.60. Geniet van deze unieke woning in Wezemaal!

* * *

Eektstraat 35 - 3111 Wezemaal - Welkom in Wezemaal Langs de Eektstraat kan je deze charmante woning terugvinden. De open bebouwing uit 1932 is een perfecte starterswoning.

Het huis verwelkomt je in een oase van licht, met een leefruimte, inclusief aangename airco (met warmtepomp, die perfect is voor gezellige avonden of het entertainen van gasten. De keuken, badkamer en berging vervolledigen de gelijkvloerse verdieping. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en er is een vaste trap naar zolder waar de derde slaapkamer terug te vinden in.

De woning werd voorzien van zonnepanelen met groenstroomcertificaten. Buiten is het genieten in de tuin en op het terras. Tot slot is er een garage die toegang biedt aan één wagen.

Benieuwd? Boek snel jouw bezoek ter plaatse via info@sophimo.be of 016/58.52.60.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
OCGHSYZNL3G1
Makelaar Code
433-5921660
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€329.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com