Home Te Koop Huis 3111 Wezemaal
Aarschotsesteenweg 110
Kaart

Aarschotsesteenweg 110

3111 Wezemaal Huis Te Koop
174 m² wonen
294 m² perceel
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar een prachtig gerenoveerde woning met drie slaapkamers, een gezellige tuin en voldoende parkeermogelijkheden op een ideale locatie? Dan heb je jouw droomhuis gevonden!

Deze halfopen woning in Wezemaal is volledig vernieuwd en biedt je alle comfort die je nodig hebt. Op de gelijkvloerse verdieping vind je een uitnodigende inkomhal met vestiaireruimte, een gastentoilet en een ruime, lichte leefruimte waar plaats genoeg is voor een zithoek en een eetplaats. De open, volledig ingerichte keuken sluit aan op een ruime berging/wasplaats. Buiten geniet je van het terras en de op het zuidoosten gerichte tuin.

De eerste verdieping bereik je via de trap in de hal en is voorzien van een nachthal, twee royale slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Een vaste trap leidt je naar de volledig afgewerkte zolder die kan dienen als derde slaapkamer of multifunctionele ruimte.

Geografisch gezien is de woning uiterst gunstig gelegen in Wezemaal, een deelgemeente van Rotselaar. Tussen Aarschot en Leuven in, ben je op slechts 20 minuten in Leuven centrum en zijn de dorpskernen van Wezemaal en Rotselaar met alle faciliteiten vlakbij. Je kunt lopend of fietsend naar de dichtstbijzijnde lagere school en er zijn optimale openbaarvervoerverbindingen met Leuven. De aansluiting met de E314 en de E40 is uitstekend.

Dus, ben je geïnteresseerd in deze prachtig gerenoveerde woning op een toplocatie? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Voor extra informatie over het energieprestatiecertificaat, het bodemattest en stedenbouwkundige informatie kun je hieronder downloaden.

* * *

Aarschotsesteenweg 110 - 3111 Wezemaal - Op zoek naar een gunstig gelegen volledig gerenoveerde gezinswoning met 3 slaapkamers, een leuke tuin met terras en ruim voldoende parkeergelegenheid? Dan is dit een absolute topper !

De woning (halfopen bebouwing) omvat op het gelijkvloers een inkomhal met ruimte voor vestiaire, een gastentoilet, een zeer ruime lichtvolle living met ruimte voor zithoek en eetplaats en een volledig ingerichte open keuken met aangrenzend een ruime berging/wasplaats. Bovendien kan je beschikken over een ZO-gerichte tuin met terras. 

Via de trap in de inkomhal komen we op het eerste verdiep waar je kan beschikken over een nachthal, 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel in meubel en toilet.

Via een vaste trap in de nachthal komen we op de volledig afgewerkte zolderruimte die dienst kan doen als 3e slaapkamer of multifunctionele ruimte.

Gelegen in Wezemaal, een deelgemeente van Rotselaar, kent deze woning een zeer gunstige ligging. Zo woon je tussen Aarschot en Leuven, is de dorpskern van zowel Wezemaal als van Rotselaar met alle bijhorende faciliteiten vlakbij en ben je op minder dan 20' in Leuven centrum. Bovendien bevindt de woning zich op wandel/fietsafstand van een lagere school en is ook de verbinding met Leuven via het openbaar vervoer optimaal. Ook de aansluiting met zowel de E314 als de E40 is uitstekend. 

Lijkt deze uiterst gunstig gelegen, volledig gerenoveerde gezinswoning met tuin echt iets voor jou en je gezin? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor de inplanning van een bezoek ter plaatse.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen,...) kan U hieronder downloaden ↓.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
294 m2
Bewoonbare oppervlakte
174 m2
Referentie
GNHYFLG68FDZ
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€499.000 / Immo Jan Stas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com