Kaart

1970 Wezembeek-Oppem Huis
334 m² wonen
800 m² perceel
6 slaapkamers
€1.200.000

Zoek je een ruime gezinswoning vlakbij het bruisende Dumonplein in Wezembeek-Oppem? Deze vrijstaande villa is voorzien van vier gevels en biedt maar liefst zes slaapkamers, een kantoorruimte en twee doucheruimtes. Daarnaast beschikt deze woning over extra opslagruimte dankzij een grote zolder en meerdere kelders. Met een onafhankelijke garage heb je plaats voor twee auto’s.

De woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 334 vierkante meter en ligt op een prachtig zuidgericht perceel van 800 vierkante meter. De begane grond bestaat uit een inkomhal, een apart toilet, een vestiaire, een ruime woonkamer met open haard en parketvloer, en een kantoor dat aansluit op de woonkamer. Ook vind je er een keuken die ingericht is in de stijl van de jaren 90 en een knusse ontbijthoek.

Op de eerste verdieping vind je een nachthal, een ruime ouderlijke slaapkamer van zo'n 20 vierkante meter met bijhorende badkamer, en vijf extra slaapkamers variërend in grootte tussen de 9 en 21 vierkante meter. Daarnaast is er een aparte douchekamer met wasruimte.

Een impressie van de woning kun je opdoen via de videolink: https://youtu.be/FATtsBdFpVQ .

Dit kwaliteitsvastgoed wordt u exclusief aangeboden door L&P en heeft een energieprestatiecertificaat met waarde D, wat neerkomt op 330KWH per vierkante meter per jaar. Mis deze kans niet en ontdek de schitterende ruimtes van deze woning!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

WEZEMBEEK-OPPEM, vlakbij het Dumonplein en al zijn voorzieningen, eengezinswoning met 4 gevels (6 slaapkamers/1 bureau/2 doucheruimtes) + grote zolder voor opslag + kelders en onafhankelijke garage voor 2 wagens. De VILLA biedt ongeveer 334m² bewoonbare oppervlakte op een mooi zuidgericht perceel van 8a. Begane grond: inkomhal, apart toilet, vestiaire, grote woonkamer met open haard en parketvloer, bureau uitgevend op de woonkamer, ingerichte keuken uit de jaren 90 + ontbijthoek. De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, 1 ouderlijke slaapkamer (+/-20m²) met badkamer, 5 extra slaapkamers (+/-20-21-16-12-9m²), 1 aparte douchekamer met wasruimte. Zolder voor opslag. De kelders omvatten talrijke kelders, waaronder de verwarmingsruimte en een wijnkelder. Grote vrijstaande dubbele garage in de tuin. Schitterende binnenvolumes! Exclusief bij L&P! PEB = D, 330KWH/m²/jaar. Video te bezichtigen op : https://youtu.be/FATtsBdFpVQ .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
800 m2
Bewoonbare oppervlakte
334 m2
Referentie
XCZL1GV13GI0
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€1.200.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com