Kaart

1970 Wezembeek-Oppem Huis Te Koop
200 m² wonen
485 m² perceel
4 slaapkamers

Gelegen in Wezembeek-Oppem en slechts op een steenworp afstand van het Dumonplein, vindt u dit charmante woonhuis dat toe is aan renovatie. Met 4 slaapkamers en 1 badkamer biedt het huis, verspreid over ongeveer 250m², voldoende ruimte. Het is gebouwd op een westelijk gelegen perceel van zo'n 5 are.

Bij binnenkomst in de woning treft u een hal met vestiaire en toilet. Een comfortabele woonkamer met open haard, eetkamer en keuken bevinden zich ook op de begane grond. De grote veranda, die toegang geeft tot de tuin, maakt deze etage compleet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met variërende groottes tussen de 9 en 17 m². Deze etage beschikt tevens over een betegelde doucheruimte uitgerust met een bad, toilet en wastafel.

De vierde slaapkamer van 20m² en de zolder, geschikt voor opslag, zijn te vinden op de tweede verdieping.

In de kelder van het huis vindt u een was- en ketelruimte, garage en diverse opslagkelders. De elektriciteit in de woning is niet conform en heeft dus aandacht nodig.

Het Energie Prestatie Certificaat (EPC) is categorie E met een waarde van 457 kWh/m² per jaar. Maak snel kennis met L&P om dit renovatieproject te ontdekken!

* * *

WEZEMBEEK-OPPEM, op een boogscheut van het Dumonplein, te renoveren, charmant WOONHUIS (4bed/1bad) van +/- 250m² gebouwd op een perceel van +/- 5aren op het westen. Het is als volgt samengesteld: op de begane grond, inkomhal met vestiaire en toilet, woonkamer met open haard, eetkamer, keuken, grote veranda met toegang tot de tuin. Op de 1e verdieping, 3 slaapkamers (9-16,5-17m²), doucheruimte: betegeld (bad, toilet, wastafel). Op de 2e verdieping, Slaapkamer 4 (20m²), Zolder voor opslag. Kelder: wasruimte/ketelruimte, garage, diverse opslagkelders. Elektriciteit niet conform. EPB: E (457 kWh/m²/jaar). Wacht niet langer om L&P te ontdekken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 695.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
485 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
1QYQPR4LEB91
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€695.000 / Latour & Petit
23 Mar 2024
€725.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com