Kaart

1970 Wezembeek-Oppem Huis
160 m² wonen
393 m² perceel
3 slaapkamers
€835.000

Gelegen in de aangename residentiële wijk van Wezembeek-Oppem, op een steenworp afstand van alle voorzieningen, vind je deze lichtvolle en perfect onderhouden villa. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 160m² en een bebouwde oppervlakte van 270m² op een grondstuk van 3a 91ca, biedt dit huis je alles wat je nodig hebt.

De woning werd tussen 2012 en 2016 en in 2023 volledig gerenoveerd. Op het gelijkvloers word je verwelkomd door een hal met gastentoilet en wastafel. De woonkamer straalt charme uit met een open haard en een prachtige parketvloer. Via de woonkamer kan je het zuidelijk gelegen terras bereiken. Daarnaast is er nog een speelkamer of bureau beschikbaar met ingebouwde kasten.

De volledig ingerichte keuken, compleet met een gezellige ontbijthoek, geeft uit op de achtertuin. Op de eerste verdieping vind je een nachthal met extra bureau ruimte en ingebouwde kasten, drie slaapkamers (15-12 en 11m²) en twee badkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten en hebben parketvloer.

Extra opbergruimte kan je vinden op de zolder en in de garage, welke ruimte biedt voor één auto. Ondergronds treffen we ook nog een verwarmingsruimte, opslagkelder, wijnkelder en wasruimte aan. De woning is in topconditie dankzij een uitgebreide renovatie die zowel de ramen, het dak, de verwarmingsketel, gevels, sanitair als elektriciteit omvatte.

Ontdek zelf de kwalitatieve afwerking en het functionele design van dit unieke pand, exclusief bij Latour & Petit. Met een EPC = C en een energieverbruik van 299KWH/m²/jaar, is deze woning ook nog eens energiezuinig.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Wezembeek-Oppem, gelegen in een aangename residentiële wijk dicht bij al de voorzieningen, aangename en lichtvolle VILLA IN PERFECTE STAAT met 160m² bewoonbare oppervlakte waarvan 270m² bebouwde oppervlakte (3SL/2BADK) op 3a 91ca grond. De woning werd volledig gerenoveerd (2012-2016 & 2023) en bestaat op het gelijkvloers uit een hal, gastentoilet + wastafel, woonkamer met open haard en parketvloer, deur die naar het terras aan de voorzijde leidt (ZUIDEN), speelkamer/bureau met ingebouwde kasten, volledig ingerichte keuken met ontbijthoek en deur die naar de achtertuin leidt. De 1ste verdieping biedt een nachthal met bureau ruimte en ingebouwde kasten, 3 slaapkamers van 15-12 en 11m² met ingebouwde kasten en parketvloer, 1 badkamer, 1 doucheruimte. Zolder voor opslag. Ondergronds : garage voor 1 auto, verwarmingsruimte, opslagkelder, wijnkelder en wasruimte. De woning is in perfecte staat en is uitgebreid gerenoveerd (ramen, dak, verwarmingsketel, gevels, sanitair, elektriciteit, schilderwerk, sanitair, keuken, enz.) Zeer functionele en kwalitatieve woning die je exclusief bij Latour & Petit kunt ontdekken! EPC = C, 299KWH/m²/jaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 835.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
393 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
TCI5DW51EWZS
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€835.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com