Kaart

1970 Wezembeek-Oppem Huis
282 m² wonen
680 m² perceel
6 slaapkamers
€845.000

Maak kennis met deze prachtige woning van 380m², gelegen in de residentiële buurt van Wezembeek-Oppem, dichtbij de belangrijkste verkeersassen. Dit huis, oorspronkelijk gerenoveerd in 1994 en uitgebreid in 2003, is gelegen op een perceel van 6 are 80, gericht naar het oosten. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal met vestiaire en gastentoilet, leidend naar een ruime eetkamer van 30m². De gezellige TV lounge van 17m², voorzien van een cassettehaard, grenst aan een stijlvolle salon van 16m² met open haard. De keuken is volledig ingericht en er is een extra toilet. Er is ook een bijgebouw dat een kantoorruimte op de eerste verdieping herbergt.

De woonkamer geeft toegang tot de eerste verdieping, waar twee slaapkamers en een badkamer met bad, wastafel en toilet zich bevinden. Via de hoofdtrap kom je ook op deze verdieping terecht, waar nog eens twee slaapkamers van 16 en 14m², beide met inbouwkasten, en een badkamer met bad, toilet en dubbele wastafel te vinden zijn. Op de tweede verdieping vind je een nachthal, twee extra slaapkamers van 16 en 14m², één met ingebouwde kasten, en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

In de kelder vind je een stookruimte, een kolenopslagruimte, een opslagkelder, een wijnkelder en een garage. Let op, de elektriciteit is niet conform. Het EPB is E. Deze charmante woning is exclusief te ontdekken bij L&P! Het is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar comfort en ruimte, gecombineerd met een gunstige locatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

WEZEMBEEK-OPPEM, in een residentiële wijk dicht bij de hoofdwegen. Mooi huis van 380m² (6bed+bad+3bath) gerenoveerd in 1994 en uitgebreid in 2003 op een perceel van 6 are 80 op het oosten. Het is als volgt samengesteld: Inkomhal met vestiaire, gastentoilet, eetkamer (30m²), TV salon (17m²) met cassettehaard, salon (16m²) met open haard, ingerichte keuken, apart toilet, bijgebouw met bureau op de eerste verdieping. 1e Etage met toegang vanuit de woonkamer: 2 slaapkamers, badkamer (bad, wastafel, wc). 1e Etage met toegang via de hoofdtrap: nachthal, 2 slaapkamers (16 en 14m²) met inbouwkasten, badkamer (bad, wc, 2 wastafels). 2e verdieping: nachthal, 2 slaapkamers (16 en 14m²), waarvan één met inbouwkasten, badkamer (douche, wastafel, wc). Kelder: stookruimte, kolenkelder, opslagkelder, wijnkelder, garage. Elektriciteit niet conform. EPB: E. Exclusief te ontdekken bij L&P!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 845.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
680 m2
Bewoonbare oppervlakte
282 m2
Referentie
WYTJQEGQHCXL
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€845.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com