Home Te Koop Huis 1970 Wezembeek-Oppem
Mechelsesteenweg 177
Kaart

Mechelsesteenweg 177

1970 Wezembeek-Oppem Huis Te Koop
160 m² wonen
120 m² perceel
4 slaapkamers

CASALINA Real Estate biedt een comfortabele gezinswoning te koop aan, centraal gelegen met gemakkelijke toegang tot winkels, openbaar vervoer, scholen en sportfaciliteiten. De woning, verspreid over drie verdiepingen, is altijd goed onderhouden en heeft veel potentieel.

Op de begane grond vindt u een woon- en eetkamer van 27 m², een keuken die toegang geeft tot een terras en tuin, en een aanbouw met gastentoilet en wasruimte. De woon- en eetkamer hebben laminaatvloeren, terwijl de ingang en keuken betegeld zijn.

De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers van 14 m² en 12 m² en een ruime badkamer met daglicht en een bad. De tweede verdieping biedt nog twee slaapkamers van 23 m² en 12 m², samen met een extra apart toilet. De kleinere kamer biedt via een vlizotrap toegang tot de zolder, die opbergruimte biedt en de boiler herbergt.

Het huis werd 10 jaar geleden gerenoveerd en is sindsdien verhuurd. Tijdens de renovatie werden dubbele beglazing en rolluiken geïnstalleerd. Ondanks dat er mogelijk kleine werkzaamheden nodig zijn op het gebied van energie-efficiëntie en elektriciteit, zijn dankzij het goede onderhoud van het huis de investeringskosten beheersbaar.

Mis de kans niet om deze woning te bezichtigen en overtuig uzelf van het unieke ruimteaanbod voor het hele gezin. Voor meer informatie kunt u terecht op WWW.CASALINA.BE of kunt u contact opnemen via info@casalina.be of 02 731 22 12.

* * *

Mechelsesteenweg 177 - 1970 Wezembeek-Oppem -  
CASALINA Real Estate stelt te koop : In een centraal gelegen omgeving, dichtbij alle winkelmogelijkheden, openbaar vervoer, scholen en sportfaciliteiten, staat een comfortabel eengezinswoning te koop met twee gevels, met een ruimte verspreid over drie verdiepingen.
Op de begane grond van dit altijd goed onderhouden huis bevinden zich de woon- en eetkamer van ongeveer 27 m², toegankelijk vanuit de ingang, en de keuken, van waaruit u ook toegang heeft tot het terras en de kleine tuin. Vanuit de keuken bereikt u ook een aanbouw, waar momenteel het gastentoilet en de wasruimte zich bevinden. De vloerbedekking in de woon- en eetkamer is volledig laminaat, terwijl de ingang en de keuken betegeld zijn. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers van 14 m² en 12 m², evenals de ruime badkamer met daglicht en een bad. Via het trappenhuis bereikt u de tweede verdieping, waar zich nog twee slaapkamers van 23 m² en 12 m² bevinden, samen met een extra apart toilet. Vanuit de kleinere van de twee kamers is via een vlizotrap de zolder bereikbaar, die opbergruimte biedt en de boiler herbergt. Het huis is 10 jaar geleden gerenoveerd en sindsdien verhuurd. Als onderdeel van de renovatie werden dubbele beglazing en rolluiken geïnstalleerd. Het gebouw biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om aan de individuele behoeften van een gezin te voldoen, met nog steeds potentieel voor verdere uitbreiding. Dankzij het goede onderhoud van het huis zijn de investeringskosten om uw individuele woondroom te realiseren beheersbaar. Desondanks zijn er mogelijk kleine werkzaamheden op het gebied van energie-efficiëntie en elektriciteit nodig.  EPC 386 KWh/m²/jaar 20230810-0002962081-RES-1. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn beschikbaar. Mis de kans niet om dit huis te bezichtigen en uzelf te overtuigen van het unieke ruimteaanbod voor het hele gezin.

Meer informatie: WWW.CASALINA.BE / info@casalina.be / 02 731 22 12

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 821
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1931
Grond oppervlakte
120 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
BZBHZ24OT7DT
Makelaar Code
5933991
EPC Waarde
386 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230810 0002962081 RES 1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€399.000 / Immo Casalina
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com