Kaart

IJsvogellaan 10

1970 Wezembeek-Oppem Huis Te Koop
223 m² wonen
4 slaapkamers

Deze prachtig gerenoveerde villa, gelegen op de grens van Wezembeek en Sterrebeek, biedt veel charme en modern comfort. Met vier slaapkamers en een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 6 are 70 ca, is dit een ideale gezinswoning. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt ongeveer 223m².

Op het gelijkvloers vindt u een authentieke inkomhal met natuurstenen vloer en vestiaire, een apart toilet, een lichte woonkamer met vloerverwarming, een eetkamer met uitzicht op de tuin en de velden, en een volledig uitgeruste keuken. Ook is er een bureau of eerste slaapkamer aanwezig.

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal met parketvloer en ingebouwde kasten, een master bedroom met en suite badkamer, en nog twee slaapkamers. Ook is er een tweede badkamer met moderne inloopdouche.

Verder heeft de woning een kelder van 36m² die kan dienen als wasruimte of opbergruimte, een technisch lokaal met waterverzachter en recente gasverwarmingsinstallatie, en een garage.

De villa ligt op wandelafstand van het centrum van Wezembeek-Oppem en de grens met Sterrebeek, met winkels, supermarkten, sportclubs en scholen in de nabijheid. Het is een kindvriendelijke straat en via de tuin heeft u toegang tot de achterliggende velden.

De villa werd volledig gerenoveerd in 2018, met vernieuwing van het dak, isolatie, vloeren, badkamers, keuken, leidingen, verwarming en beglazing. De elektriciteit is conform en er zijn geen asbest of renovatieverplichtingen. Het pand ligt niet in een overstromingsgevoelig gebied en heeft een gebouwscore A en terreinscore A.

Bezoeken kunnen op afspraak geregeld worden.

* * *

IJsvogellaan 10 - 1970 Wezembeek-Oppem - Fantastische gerenoveerde villa met veel charme en 4 slaapkamers op de grens van Wezembeek/Sterrebeek te koop. De villa bevindt zich op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 6 are 70 ca en beschikt over al het modern comfort. Totaal bewoonbare oppervlakte: +/- 223m² (volgens EPC). Indeling gelijkvloers: Authentieke inkomhal (9m²) met natuurstenenvloer en vestiaire aanwezig, apart toilet met lavabo (2m²), doorgaand naar de prachtige living (18m²) met vloerverwarming en veel lichtinval, aansluitende eetkamer (15,5m²) met zicht op de tuin/terras en de achterliggende velden. Volledig geïnstalleerde keuken (13m²) met inductiekookplaat, dampkap, oven, microgolf, frigo, diepvriezer en vaatwasser. Er is een bureau of eerste slaapkamer (14m²) aanwezig op het gelijkvloers. Eerste verdiep: Nachthal met parketvloer en ingebouwde kasten (10m²), master bedroom (15,5m²) doorgaand naar de en suite badkamer (10m²) met ruime inloopdouche, wastafel en toilet. Slaapkamer 3 (17,5m²) aan de zijkant van de woning, slaapkamer 4 (10m²) met parketvloer. Badkamer 2 (4m²) met moderne inloopdouche, toilet en lavabo aanwezig. Toegang naar zolder die geïsoleerd is. Straatniveau: Kelder 36m² die dienst doet als wasruimte of opbergruimte. Technisch lokaal (5m²) met waterverzachter en recente gas verwarmingsinstallatie aanwezig. Doorgaand naar de garage (29m²) breedte 4,5 meter en lengte 6,5 meter. Geweldige ligging op wandelafstand van centrum Wezembeek-Oppem en grens met Sterrebeek. Winkels, supermarkten, sportclub, scholen (Deutsche Schüle, Amerikaanse School etc) en alle faciliteiten snel bereikbaar. Een kindvriendelijke straat en toegang via tuin naar de achterliggende velden!! Kortom een niet te missen opportuniteit. De villa werd compleet gerenoveerd in 2018 (dak vernieuwd natuurleien, isolatie aanwezig, vloeren, badkamers, keuken, leidingen, verwarming, beglazing allemaal vernieuwd). Elektriciteit conform. Gebruik van kwaliteitsmaterialen doorheen de villa. Geen asbest aanwezig. Geen renovatieverplichting (EPC score C). Geen overstromingsgevoelig gebied, gebouwscore A en terreinscore A. Bezoeken op afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895.000
Kadastraal Inkomen
€ 3.096
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Bewoonbare oppervlakte
223 m2
Referentie
LNYR5NJZ77WU
Makelaar Code
356298
EPC Waarde
246 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240320-0003183617-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€895.000 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com