Home Te Koop Huis 6666 Wibrin
Petite-Mormont 22
Kaart

Petite-Mormont 22

6666 Wibrin Huis Te Koop
149 m² wonen
2772 m² perceel

Dit prachtige huis, gelegen in de rust en stilte van de Belgische Ardennen, biedt een ideale ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Het is gevestigd in Wibrin, een dorpje nabij Houffalize, met gemakkelijke toegang tot de snelwegen E25 en N4. Bovendien ligt het dichtbij Bastogne, La Roche-en-Ardenne en de Luxemburgse grens.

Het huis is geschikt voor 6 personen en voldoet aan de brandveiligheidsnormen volgens het Waalse Wetboek voor Toerisme. Het bestaat uit een inkomhal, een volledig uitgeruste keuken, eetkamer, woonkamer met houtkachel, polyvalente ruimte, drie slaapkamers, een badkamer met toilet, een apart toilet, en een bijkeuken met stookruimte en bergruimte.

Buiten vind je een ruim terras van 40 m² met een prachtig, ononderbroken uitzicht. De grote, beboste tuin zorgt voor een heerlijke onderdompeling in de natuur.

Daarnaast biedt het huis een aantrekkelijk rendement voor vakantieverhuur. Technische details zoals centrale verwarming op olie (met boiler en verwarmingsketel vanaf 2018), een houtkachel, een elektrische installatie die voldoet aan de voorschriften, een septic tank en PVC ramen met dubbele beglazing zijn beschikbaar op aanvraag.

De verkoop is onderworpen aan registratierechten en de geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling. De verstrekte informatie en schetsen zijn indicatief en niet bindend. Bezichtigingen worden georganiseerd in samenwerking met TOPIMMO.

* * *

Petite-Mormont 22 - 6666 Wibrin - Dit huis ligt in een groene omgeving midden in de bossen van de Belgische Ardennen, weg van de drukte van alledag.
Ideale ligging: in Wibrin, een dorpje op Houffalize. Gemakkelijke toegang tot de snelwegen E25 en N4. Vlakbij Bastogne, Houffalize, La Roche-en-Ardenne en de Luxemburgse grens.
Het huis is geschikt voor 6 personen en voldoet aan de brandveiligheidsnormen van het Waalse Wetboek voor Toerisme.
Het bestaat uit: inkomhal, ingerichte keuken, eetkamer, woonkamer met houtkachel, polyvalente ruimte, 3 slaapkamers, badkamer met toilet, apart toilet, bijkeuken met stookruimte en bergruimte.
Er is een terras van 40 m² met ononderbroken uitzich. De uitgestrekte beboste tuin dompelt je onder in het hart van de natuur.
Zeer aantrekkelijk rendement voor de verhuur van vakantiehuizen.
Technische details op aanvraag: centrale verwarming op olie (boiler en verwarmingsketel vanaf 2018), houtkachel, elektrische installatie conform de voorschriften, septic tank, PVC ramen met dubbele beglazing.
Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De schetsen en verstrekte informatie zijn indicatief en niet bindend. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 430.000
Kadastraal Inkomen
€ 569
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1966
Grond oppervlakte
2772 m2
Bewoonbare oppervlakte
149 m2
Referentie
5XNRSRR4DCPC
EPC Waarde
407 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231127013656
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat à caractère rural
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€430.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com