Home Te Koop Huis 8710 Wielsbeke
Sint-Brixiusplein 13
Kaart

Sint-Brixiusplein 13

8710 Wielsbeke Huis Te Koop
390 m² perceel
5 slaapkamers

In het hart van Ooigem, staat deze riante en te renoveren woning. Hoewel gelegen in het stadscentrum, geniet je hier toch van een heerlijke rust. Denk aan de gemakken van plaatselijke winkels, scholen en openbaar vervoer, gewoon binnen handbereik.

Deze ruime woning beschikt over vier grote slaapkamers, met de mogelijkheid van een vijfde kamer op de zolderverdieping - bereikbaar via een vaste trap. In de benedenverdieping vind je twee woonruimtes, een grote keuken, een badkamer en een royale garage. Deze garage leidt direct naar een zonnige tuin, met een perfecte zuidwestelijke oriëntatie.

Bovendien biedt dit pand ook een grote en droge kelder, ideaal voor extra opslag of hobbyruimte. Deze robuuste, te renoveren woning is dus ideaal gelegen in Ooigem, biedt talloze mogelijkheden en ruimte in overvloed. Een kans die je niet wilt missen!

* * *

Sint-Brixiusplein 13 - 8710 Wielsbeke - Deze grote, te renoveren woning bevindt zich pal in het centrum van Ooigem en is toch heel rustig gelegen. School, openbaar vervoer en winkels liggen in de directe omgeving.
de woning heeft 4 grote slaapkamers en via een vaste trap is nog een 5e kamer op de zolderverdieping beschikbaar.
Op het gelijkvloers zijn 2 leefruimtes , een grote keuken ,een badkamer en een grote garage die rechtstreeks toegang geeft tot een zonnige, zuid-west gerichte tuin.
Een grote, droge! kelder

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 250.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1958
Grond oppervlakte
390 m2
Referentie
M0O-7ZFXV4GB
EPC Certificaat
20231121-0003046004-RES-1
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€250.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com