Kaart

5100 Wierde Huis Te Koop
205 m² wonen
998 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze prachtige villa in Wierde/Andoy, gebouwd in 1993 op een perceel van bijna 10 are, compleet met zwembad. Deze woning, opgetrokken in een half niveau, biedt een lichtrijke L-vormige woonkamer met houtkachel, een volledig uitgeruste keuken en een handige bijkeuken op de begane grond. De hal is ruim en beschikt over ingebouwde kasten, terwijl het kantoor een aparte ingang kan hebben. Er is ook een gastentoilet aanwezig.

Op de bovenverdieping vind je een recent vernieuwde doucheruimte, een toilet en drie slaapkamers, waarvan één met een studeerhoek. Er is nog een vierde slaapkamer met toegang tot een tweede doucheruimte.

De woning beschikt over een ruime betegelde garage met elektrische sectionaaldeur en twee grote betegelde kelders in het souterrain. Het buitenterrein is prachtig aangelegd en biedt volop privacy. Het grote betegelde terras, dat zowel vanuit de keuken als de woonkamer bereikbaar is, heeft een verwarmd zwembad.

De villa is voorzien van fotovoltaïsche panelen, centrale verwarming op olie, een regenwatertank en een alarmsysteem. Met een energieprestatiecertificaat van klasse D is dit een energiezuinige woning.

Deze villa is een unieke kans, dichtbij alle voorzieningen. Voor meer informatie, bel Latour & Petit op 081/303.404!

* * *

WIERDE/ANDOY - Villa (4bed/2bathroom/kantoor) gebouwd in 1993 op 9 are 98 grond met zwembad. Het is gebouwd op een half niveau en bestaat uit, op de begane grond: een mooie hal met kasten, een kantoor (aparte ingang mogelijk), een gastentoilet, een lichte L-vormige woonkamer met houtkachel, een ingerichte keuken en een bijkeuken. Op de bovenverdieping is er een recente doucheruimte, een toilet, drie slaapkamers, waarvan één met een studeerhoek, en een 4e slaapkamer met toegang tot een tweede doucheruimte. De kelder heeft een mooie betegelde garage met elektrische sectionaaldeur en 2 grote kelders, ook betegeld. Het exterieur is bijzonder goed aangelegd en beschut tegen inkijk. De keuken en woonkamer komen uit op een groot betegeld terras met een zwembad dat wordt verwarmd door een warmtepomp. Fotovoltaïsche panelen, centrale verwarming op olie, regenwatertank, alarm. Een buitenkans, dicht bij alle voorzieningen. PEB D - 317 kWh/m².an - 60.578 kWh/jaar - N°20230718006345. Bel Latour & Petit op 081/303.404 voor meer informatie!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
998 m2
Bewoonbare oppervlakte
205 m2
Referentie
1TZZ3-3R922U
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€525.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com