Home Te Koop Huis 5100 Wierde
Rue Deloge 4
Kaart

Rue Deloge 4

5100 Wierde Huis Te Koop
100 m² wonen
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar rust en comfort in het pittoreske dorpje Loyers? Century 21 Immo Demeuse heeft precies wat je zoekt: een prachtige, gemakkelijk te onderhouden bungalow met drie slaapkamers, gelegen aan het einde van een serene laan. De woning betovert met een lichte en uitnodigende woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een moderne badkamer met Italiaanse stijl douche. Daarnaast beschikt de woning over een ruime garage.

Geniet buiten in de intieme, goed onderhouden tuin die is uitgerust met een aantrekkelijk terras en zwembad. Hier kan je kiezen tussen zonnebaden op het terras of een verfrissende duik in het zwembad!

Ondanks de rustige ligging, bevindt deze woning zich dicht bij belangrijke wegen en stedelijke voorzieningen. Is dit het huis waar je naar op zoek bent? Neem dan contact op met het agentschap op het nummer 081/311.511 en plan vandaag nog een bezichtiging! Let op, deze aanbieding is onder voorbehoud van akkoord van de eigenaar.

* * *

Rue Deloge 4 - 5100 Wierde - LOYERS

In het mooie dorpje Loyers biedt Century 21 Immo Demeuse je een prachtige bungalow met 3 slaapkamers aan, aan het einde van een rustige laan.
Naast de drie slaapkamers beschikt het huis over een mooie, lichte woonkamer, een ingerichte keuken, een badkamer met douche in Italiaanse stijl en een grote garage.
Buiten zul je genieten van de mooie, intieme tuin met terras en zwembad. Kies tussen een terras en een zwembad!
Ben je op zoek naar een huis dat gemakkelijk en rustig te bewonen is, maar toch dicht bij de hoofdwegen en voorzieningen van de stad? Dan is dit het huis voor jou!
Neem contact op met het agentschap op 081/311.511 om een afspraak te maken!
Aanbieding onder voorbehoud van akkoord van de eigenaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
8XZUJFQIVY8C
Makelaar Code
205-19994
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€299.000 / C21 Immo Demeuse
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com