Kaart

Tuinwijk 39

2110 Wijnegem Huis Te Koop
154 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit volledig gerenoveerde huis in het charmante Wijnegem. Tuinwijk 39 combineert modern comfort met gezelligheid en staat klaar om uw nieuwe thuis te worden.

Bij binnenkomst op de begane grond wordt u verwelkomd door een ruime woonkamer die naadloos overgaat in een open keuken. Deze keuken is uitgerust met alle nodige voorzieningen, zoals een vaatwasser, spoelbak, oven, afzuigkap en inductiekookplaat. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor u zich direct verbonden voelt met de buitenruimte. De begane grond herbergt ook een slaapkamer van 18 m² en een toilet met inloopdouche.

De bovenverdieping heeft een moderne badkamer en twee knusse slaapkamers van respectievelijk 17 m² en 12 m². De kleinste slaapkamer leidt naar een kantoorruimte van 8 m² en biedt toegang tot een groot terras.

De ligging van dit huis is ideaal, met gemakkelijke toegang tot winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. Dankzij het nabijgelegen openbaar vervoer zijn ook omliggende steden gemakkelijk te bereiken.

Enkele extra voordelen van deze woning zijn de gunstige EPC-label, conforme elektrische keuring, ventilatiesysteem C, rustige maar centrale ligging en een grote tuin.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan gerust contact met ons op via 03 337 50 70 of info@vbvastgoed.be. De aankoopprijs exclusief kosten bedraagt €478.000, met bijkomende kosten zoals registratierechten en notariskosten komt de totale aankoopprijs op ongeveer €495.544. Voor een gedetailleerde berekening van de registratierechten en erelonen kunt u terecht op www.notaris.be.

* * *

Tuinwijk 39 - 2110 Wijnegem - Volledig gerenoveerd huis te koop in Wijnegem!

Welkom bij Tuinwijk 39, waar modern comfort en gezelligheid samenkomen. Dit recent volledig vernieuwde huis biedt het beste van beide werelden, gelegen in het charmante Wijnegem. Met zijn ideale ligging en uitstekende voorzieningen, is dit de perfecte plek om thuis te komen.

Op de gelijkvloerse verdieping betreedt u een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken, inclusief een vaatwasser, spoelbak, oven, dampkap en inductiekookplaat. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor een heerlijk binnen-buiten gevoel wordt gecreëerd.
Op de gelijkvloerse verdieping vindt u verder nog één slaapkamer (18 m²) en een toilet dewelke eveneens voorzien is van een inloopdouche.

Op de bovenste verdieping bevinden zich een moderne badkamer en twee gezellige slaapkamers (17 m² en 12 m²). De kleinste slaapkamer is verbonden met een bureaukamer (8 m²) en biedt toegang tot het enorme terras.

Dit huis is ideaal gelegen, met gemakkelijke toegang tot winkels, scholen en recreatieve voorzieningen. Bovendien biedt het nabijgelegen openbaar vervoer uitstekende verbindingen naar omliggende steden.

Pluspunten:
+ Volledig vernieuwd
+ Gunstig EPC label
+ Conforme elektrische keuring
+ Ventilatiesysteem C
+ Zeer rustige doch centrale ligging
+ Grote tuin

Heeft u interesse en wenst u een bezoek ter plaatse in te plannen? Aarzel niet ons te contacteren op ons nummer 03 337 50 70 of via info@vbvastgoed.be. FinancieelAankoop exclusief kosten:€478.000Registratierechten (3%):€14.340Kadastraal inkomen:€575Raming Ereloon Notaris*:€2.579Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€495.544* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 478.000
Kadastraal Inkomen
€ 575
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Bewoonbare oppervlakte
154 m2
Referentie
OVZ0JTPGKN0K
Makelaar Code
VVH3067
EPC Waarde
130 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2820625
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€478.000 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com