Home Huis 2110 Wijnegem
Lange Kruisweg 29
Kaart

Lange Kruisweg 29

2110 Wijnegem Huis
233 m² wonen
5 slaapkamers
€489.000

Op zoek naar een ruime halfopen bebouwing in Wijnegem? Met niet minder dan vijf slaapkamers, alle comfort en op een toplocatie, is dit jouw droomwoning! Zowel de Vaart en het centrum zijn te voet bereikbaar.

Een gastvrije inkomhal met gastentoilet en vestiaire brengt je tot in de lichtrijke woonkamer, met knusse zithoek en eethoek. Aansluitend vind je de volledig uitgeruste keuken en de gezellige, vergunde veranda. Dankzij de elektrische zonnewering blijft het hier ook in de zomer heerlijk vertoeven.

De veranda geeft toegang tot het terras en de prachtige, volledig omheinde tuin met houten tuinhuis. Je geniet er van een maximum aan privacy. Naast de woning bevindt zich de garage met automatische poort. Deze is toegankelijk via de tuin, de veranda, en uiteraard vanaf de straatkant. De garage doet ook dienst als wasplaats met de nodige aansluitingen.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers (17,5 m², 10,5 m² en 7 m²), samen met een ruime, volledig betegelde badkamer met ligbad én inloopdouche. Nog een verdieping hoger bevinden zich nog twee slaapkamers (18,5 m² en 10 m²) en een bureau (9 m²).

Samengevat zetten we graag de troeven van deze woning op een rijtje: uitstekend onderhouden, eerste eigenaar verkoopt, bewoonbaar oppervlakte 233 m², inpandige garage met ruime oprit voor drie wagens, omheinde tuin met veel privacy, vijf slaapkamers, kruipkelder en alarm.

Interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een afspraak via 03 337 50 70 of info@vbvastgoed.be. De financiële details? Aankoopprijs exclusief kosten is €489.000 en de totale aankoopprijs komt op €506.880. Deze berekening is een schatting op basis van aankoop als hoofdverblijfplaats door een natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen, surf naar www.notaris.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Lange Kruisweg 29 - 2110 Wijnegem - Uitstekend gelegen en zeer ruime HOB met maar liefst 5 slaapkamers te Wijnegem!

Deze halfopen woning is zeer gunstig gelegen, op wandelafstand van de Vaart én van het centrum.

We komen binnen via de inkomhal. Hier bevindt zich de trap naar de eerste verdieping met daaronder een gastentoilet met handenwasser.
Tevens voldoende plaats voor een vestiaire.

De open en lichtrijke woonkamer bestaat uit enerzijds het salon vooraan en daarnaast de eetplaats.
Naast de eetplaats vindt u logischerwijs de volledig uitgeruste keuken, met aansluitende de gezellige veranda.
Deze geniet van elektrische zonnewering, zodat het er ook in de zomer aangenaam blijft.

De vergunde veranda met automat. zonnewering geeft uit op het terras en de mooie tuin. Deze geniet van veel privacy (volledige omheining), alsook een houten tuinhuis achteraan.

De garage is gelegen links naast de woning en is toegankelijk zowel via de automatische poort, als via de tuin én de veranda.
Hier is ook de wasplaats met de nodige aansluitingen.

Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers (17,5 m² / 10,5 m² / 7 m²), alsook de ruime en volledig betegelde badkamer met ligbad én inloop(regen)douche.

De tweede verdieping omvat tenslotte nog eens 2 slaapkamers (18,5 m² / 10 m²) met bureau (9 m²). Aan plaats/opbergruimte dus absoluut geen gebrek!

Hierbij alle troeven nog eens opgesomd:
° Uitstekend onderhouden HOB
° Eerste eigenaar die verkoopt
° Bewoonbaar opp: 233 m²
° Inpandige garage met oprit voor 3 wagens
° Omheinde tuin met veel privacy
° 5 slpk's
° Kruipkelder
° Alarm

Aarzel niet ons te contacteren om een afspraak in te plannen! Dit kan via ons nummer 03 337 50 70 of via info@vbvastgoed.be.
FinancieelAankoop exclusief kosten:€489.000Registratierechten (3%):€14.670Kadastraal inkomen:€1.363Raming Ereloon Notaris*:€2.585Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€506.880* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 489.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.363
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1991
Bewoonbare oppervlakte
233 m2
Referentie
35V-ZXC-ZNAG
Makelaar Code
VVW3056
EPC Waarde
264 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3172187
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€489.000 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com