Home Te Koop Huis 3803 Wilderen
Zoutleeuwsesteenweg 153
Kaart

Zoutleeuwsesteenweg 153

3803 Wilderen Huis Te Koop
180 m² wonen
660 m² perceel
3 slaapkamers

"Ontdek deze charmante gezinswoning aan de Zoutleeuwsesteenweg 153, in Wilderen, een deelgemeente van Sint-Truiden. De locatie is uiterst gunstig, op een steenworp afstand van het centrum van Sint-Truiden met winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien zijn Tienen, Leuven en Brussel vlot bereikbaar.

De woning, gebouwd begin 20e eeuw, staat op een aantrekkelijk perceel van 6A60CA en biedt het perfecte evenwicht tussen bereikbaarheid en rust. Bij binnenkomst leidt de ruime hal je naar de gezellige woonkamer en de grote leefkeuken. Op de begane grond vind je ook de eerste badkamer.

De houten trap in de hal brengt je naar de eerste verdieping met drie slaapkamers en een tweede badkamer. Een vaste trap leidt naar de zolder, waar je gemakkelijk een extra slaapkamer kunt creëren. De woning heeft ook een ruime kelder. Een bijzonder pluspunt van deze woning is de ruime veranda.

Ben je geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be."

* * *

Zoutleeuwsesteenweg 153 - 3803 Wilderen - In wilderen, een deelgemeente van Sint-Truiden houden we halt aan de Zoutleeuwsesteenweg ter hoogte van nummer 153 waar zich deze knappe, charmante gezinswoning bevindt. De woning is gelegen op een zeer gunstige locatie. We bevinden ons hier op een boogscheut van het centrum van Sint-Truiden waar je alle nodige faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer,... eveneens in een mum van tijd kan bereiken. Ook de uitstekende verbinding met Tienen, Leuven en Brussel is het vermelden waard.
Deze locatie geeft ons de ideale combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Kortom, voor ieder wat wils!

Deze woning werd opgetrokken begin 20ste eeuw en is gelegen op een knap perceel van 6A60CA.
We betreden de woning via de riante inkomhal. De inkomhal geeft toegang tot de gezellige leefruimte.
Aansluitend treffen we de ruime leefkeuken.
Verder kan men op het gelijkvloers een eerste badkamer terugvinden.
Het verdiep bereiken we via de houten trap in de inkomhal. De nachthal leidt ons vervolgens naar de drie slaapkamers en de tweede badkamer.
Via een vaste trap komen we terecht op de zolder. Het is hier perfect mogelijk om nog een bijkomende slaapkamer in onder te brengen.
De woning beschikt eveneens over een ruime kelder.
Grote troef van deze woning is de ruime veranda.
hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
660 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
3TT9ZI4SMQZZ
Makelaar Code
928
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€319.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com