Home Te Koop Huis 2830 Willebroek
Appeldonkstraat 24
Kaart

Appeldonkstraat 24

2830 Willebroek Huis Te Koop
228 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze woning met 3 slaapkamers in Willebroek, die nog verder afgewerkt dient te worden. Gelegen op een toplocatie nabij het centrum, biedt deze woning een uitstekende bereikbaarheid. Geniet van de nabijheid van winkels, eet- en drinkgelegenheden, scholen en openbaar vervoer.

Bij binnenkomst in de woning leidt de hal u naar een open leefruimte. Deze ruimte beschikt over een royale zithoek met open keuken en wordt overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Op de begane grond vindt u ook een eerste slaapkamer, een gastentoilet en een berging met technische ruimte. De nachthal op de eerste verdieping leidt naar twee ruime slaapkamers, waarvan één met een en-suite badkamer en een tweede aparte badkamer. Hoewel de woning recentelijk gerenoveerd is, moet er nog wat afwerking gebeuren.

Als u op zoek bent naar een huis met 3 slaapkamers en een tuin op een geweldige locatie in Willebroek, dan is dit een uitstekende kans. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0480/66 14 77 of een bezoek brengen aan onze website www.boonstravastgoed.be .

Enkele bijzonderheden van deze woning zijn de ruime tuin, de 3 slaapkamers en de uitstekende ligging.

* * *

Appeldonkstraat 24 - 2830 Willebroek - Op een uitstekende locatie nabij het centrum van Willebroek bevindt zich deze verder af te werken woning met 3 slaapkamers. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal. De open leefruimte is voorzien van een ruime zithoek met open keuken en geniet van veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. Verder beschikt u op het gelijkvloers over een eerste slaapkamer, gastentoilet en berging met technische ruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 2 ruime slaapkamers waarvan een met en-suite badkamer en nog een tweede, aparte badkamer. De woning is recent gerenoveerd maar moet nog verder afgewerkt worden.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een woning met 3 slaapkamers en tuin op een goede locatie te Willebroek. Contacteer ons voor meer informatie op 0480/66 14 77 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Ruime tuin
- 3 slaapkamers
- Uitstekende ligging

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 255.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
228 m2
Referentie
0495YV6N2AKH
Makelaar Code
143338
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20200610-0002279777-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€255.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com