Home Te Koop Huis 2830 Willebroek
Kasteelstraat 79
Kaart

Kasteelstraat 79

2830 Willebroek Huis Te Koop
175 m² wonen
1600 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze prachtig verbouwde woning die op een steenworp afstand ligt van het uitgestrekte natuurpark 't Broek.

Bij binnenkomst verwelkomt de ruime hal u, die vloeit in een royaal leefgedeelte. Dit is feilloos verbonden met de open keuken, de plek waar uw culinaire dromen werkelijkheid worden dankzij de eerste klas apparatuur en stijlvolle afwerking. Grenzend aan de keuken vindt u een apart toilet en handige opbergruimte, wat bijdraagt aan de functionaliteit van dit huis.

De keuken biedt een betoverend zicht op het prachtige terras en de tuin die naadloos overvloeien in de aangrenzende weide. Dit idyllische panorama nodigt uit tot relaxen en smeedt een harmonieuze verbinding tussen binnen- en buitenleven.

Op de eerste etage bevinden zich twee royale, met natuurlijk licht gevulde slaapkamers. De luxe badkamer is voorzien van zowel een heerlijk ligbad als een verkwikkende douche, ideaal om te ontspannen na een drukke dag. Met een aangrenzende dressingkamer en extra opslagruimte, is er in dit huis aan alles gedacht.

Buiten zorgt de oprit voor parkeerruimte voor twee auto's, wat bijdraagt aan het comfort van dit moderne leven. De dichte nabijheid tot natuurgebied 't Broek biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Hierdoor vormt deze woning de perfecte mix van rustig en luxueus wonen.

Samengevat, is deze prachtig gerenoveerde woning een toevluchtsoord van comfort, elegantie en natuurlijke schoonheid, waar wonen een betoverende ervaring wordt.

* * *

Kasteelstraat 79 - 2830 Willebroek - Welkom bij deze prachtig gerenoveerde woning, grenzend aan het weidse natuurdomein 't Broek.

De gelijkvloerse verdieping omvat een ruime inkomhal, een royale leefruimte, naadloos verbonden met de open keuken, waar culinaire creaties tot leven komen te midden van hoogwaardige apparatuur en een smaakvolle afwerking. Grenzend aan de keuken bevindt zich een apart toilet en een handige berging, wat de functionaliteit van deze ruimte verder benadrukt.

Vanuit de keuken heeft u een verleidelijk uitzicht op het prachtige terras en de tuin, die naadloos overgaat in de achterliggende weide. Dit idyllische uitzicht nodigt uit tot ontspanning en verbindt de binnen- en buitenruimtes op harmonieuze wijze.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers, elk doordrenkt met natuurlijk licht. De luxe badkamer is uitgerust met zowel een verkwikkend ligbad als een verfrissende douche, perfect om te ontspannen na een lange dag. Een aanpalende dressing biedt een oase van organisatie en stijl, terwijl een extra berging zorgt voor extra opbergruimte, wat altijd welkom is in een huis.

Buiten biedt de oprit ruimte voor twee voertuigen, wat bijdraagt aan het gemak van het moderne leven. De nabijheid van het natuurdomein 't Broek biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook talloze mogelijkheden voor ontspanning en buitenactiviteiten, waardoor deze woning een perfecte combinatie biedt van rustig wonen en moderne luxe.

Kortom, deze prachtig gerenoveerde woning is een oase van comfort, elegantie en natuurlijke schoonheid, waar wonen en leven samensmelten tot een betoverende ervaring.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1600 m2
Bewoonbare oppervlakte
175 m2
Referentie
WQDPHBLYX31C
Makelaar Code
100-5943023
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€549.000 / C21 Anders Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com