Home Te Koop Huis 2830 Willebroek
Appeldonkstraat 170
Kaart

Appeldonkstraat 170

2830 Willebroek Huis Te Koop
247 m² wonen
490 m² perceel

Ontdek deze ruime gezinswoning in Willebroek: een prachtig pand met groot potentieel voor renovatie en personalisatie. De woning is gelegen op een groot perceel dat tal van mogelijkheden biedt voor aanpassingen volgens uw eigen stijl en behoeften. Eenmaal binnen word je verwelkomd door een brede hal die de weg naar de rest van het huis opent.

Deze woning schittert dankzij haar royale afmetingen. Ruim genoeg voor een groot gezin, beschikt het over zorgvuldig ingedeelde leefruimtes die zowel knusse hoekjes voor relaxmomenten als open plekken voor gezamenlijke activiteiten bieden. Op de bovenste verdiepingen vind je verschillende slaapkamers, wat betekent dat elk gezinslid kan genieten van zijn eigen privéruimte. Grote ramen in elke kamer zorgen voor veel natuurlijk licht. En dankzij de inpandige garage en de achterdeur, wordt parkeren nooit een probleem.

De indeling van het pand is als volgt:

Op de begane grond vind je de inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, toilet, inpandige garage en een bergruimte/wasruimte. De eerste verdieping biedt vijf slaapkamers en een badkamer, terwijl de tweede verdieping plaats biedt aan een zolder.

De ligging van deze woning is uitstekend voor wie pendelt tussen Brussel en Antwerpen. Dankzij de nabijheid van de A12 is er altijd een vlotte verbinding. Alle nodige voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, scholen en groene zones zijn vlakbij te vinden.

* * *

Appeldonkstraat 170 - 2830 Willebroek - Toestand:
Welkom bij deze ruime gezinswoning gelegen in Willebroek. Deze woning is ideaal gelegen op een groot perceel en biedt een scala aan mogelijkheden voor renovatie en aanpassingen naar uw eigen smaak en behoeften. Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een ruime hal die uitnodigt tot verdere verkenning. Met zijn royale afmetingen biedt de woning voldoende ruimte voor een groot gezin. De leefruimtes zijn doordacht ingedeeld en bieden zowel gezellige hoekjes voor ontspanning als open ruimtes voor gezamenlijke activiteiten. Op de bovenverdiepingen bevinden zich meerdere slaapkamers, waardoor elk gezinslid zijn eigen privéruimte kan hebben. De kamers zijn voorzien van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De inpandige garage en achteringang maken dat parkeren nooit een probleem zal vormen.

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal - woonkamer - eetkamer - keuken - toilet - inpandige garage - berging/wasruimte
1ste verdieping: vijf slaapkamers - badkamer
2de verdieping: zolder

Ligging:
De ligging zorgt voor een vlotte verbinding richting Brussel en Antwerpen gezien de nabijheid van de A12. Eveneens zijn openbaar vervoer, winkels, scholen en het nodige groen in de nabije omgeving terug te vinden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 649
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1949
Grond oppervlakte
490 m2
Bewoonbare oppervlakte
247 m2
Referentie
PKXPPM-PMEIX
EPC Waarde
678 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20200928-0002320402-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€299.000 / ERA Vijfhoek
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com