Kaart

Volksstraat 7

2830 Willebroek Huis Te Koop
115 m² perceel
2 slaapkamers

Volksstraat 7 - 2830 Willebroek - Wordt u eigenaar van deze unieke, pas gerenoveerde woning te Klein-Willebroek? Bij het betreden van de woning merkt u onmiddellijk dat er enorm veel open ruimtes gecreëerd zijn met veel lichtinval. U komt binnen in de nieuwe keuken met toebehoren (Bosch), via de overloop kan u naar de badkamer, deze is simpel ingericht, hangtoilet (Geberit), lavabo en regendouche (Van Marcke). De badkamer werd betegeld met grote tegels (80-80), betonlook.
Vanop de overloop heeft u een overzicht over de living die zich beneden bevindt, via deze ruimte hebt u toegang tot de koer. In zowel de living als de keuken werd er een epoxyvloer geplaatst, zeer aangenaam om te poetsen!
Boven bevindt zich de boilerkamer, perfect om uw wasmachine en droogkast in kwijt tegeraken (aansluitingen voorzien).
Een ruime slaapkamer met aansluitende dressing bevinden zich eveneens op de 1e verdieping. De dressing werd voorzien van een leuke zithoek met ingebouwde kluis, ideaal voor uw sieraden en juwelen. De zolderverdieping kan dienen als 2e slaapkamer of bureau, het plaatsen van een eventuele balustrade in deze kamer is mogelijk. Er werd een grijs getinte laminaat gebruikt voor alle bovenverdiepingen.
De woning werd voorzien van nieuwe elektriciteit, centrale verwarmingsketel (gas) en nieuwe Alu-Pex buizen (water). Eveneens werden er nieuwe ramen en deuren geïnstalleerd (Deceuninck).
Ook mogelijk als investeringswoning, rendement van 3,7% aan verhuring van 850 EUR/maand.
maxim@uwproject.be
0493 04 42 81

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
115 m2
Referentie
8771020210810195623
Prijs Geschiedenis
10 Aug 2021
€275.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com