Kaart

2610 Wilrijk Huis Te Koop
156 m² wonen
802 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een woning met potentieel die je naar eigen smaak kan opfrissen? Dit huis, gelegen in een gezellige en rustige buurt, biedt eindeloos veel mogelijkheden. Met een grondoppervlakte van 801 m² is er ruimte in overvloed.

Het huis bevindt zich op een uitstekende locatie met vlotte verbindingen naar belangrijke wegen. Bovendien zijn er verschillende sportfaciliteiten vlakbij. Het pand straalt potentieel uit en kan eventueel als kangoeroewoning of projectgrond gebruikt worden.

Via de inkomhal stap je binnen in de woon- en eetkamer waar het daglicht rijkelijk binnenvalt. De gelijkvloerse verdieping huisvest ook een badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de achterkant van het huis bevindt zich de keuken. Eenmaal buiten kom je op een overdekt terras terecht en de ruime achtertuin herbergt een praktisch tuinhuis voor extra opbergruimte.

Een trap leidt je naar de eerste verdieping waar je een tweede badkamer met douche in bad, toilet en wastafel aantreft. De woning beschikt in totaal over drie slaapkamers. De ruime oprit voorziet in voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Een korte samenvatting van dit aanbod: EPC label D, perceel van 801 m², bewoonbare oppervlakte van 156 m² volgens het EPC, veel potentieel en mogelijkheid tot ombouwen naar kangoeroewoning of gebruik als projectgrond. Kortom, een huis waar je jouw woonwensen kan realiseren.

* * *

Op te frissen woning met perceel van 801 m² en veel potentieel te koop!
Ligging: Deze op te frissen woning bevindt zich in een aangename en rustige wijk, met gemakkelijke toegang tot belangrijke invals- en snelwegen. Verschillende sportfaciliteiten zijn eveneens in de buurt terug te vinden.
Omschrijving: Deze op te frissen woning is gelegen op een perceel van 801 m². Bij het betreden van de woning via de inkomhal, komen we in de woon- en eetkamer. Op de benedenverdieping vinden we tevens een badkamer terug met douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde van de woning vinden we de keuken terug. Deze benedenverdieping is voorzien van veel natuurlijke lichtinval. Eenmaal buiten vinden we een overdekt terras, in de ruime achtertuin vinden we nog een handig tuinhuis terug voor extra opslagruimte. Op de eerste verdieping vinden we een tweede badkamer met een douche in bad, wastafel en toilet terug. In totaliteit heeft de woning drie slaapkamers. Er is tevens een ruime oprit aanwezig, die voldoende parkeergelegenheid biedt voor meerdere voertuigen.Deze ruime woning omvat veel potentieel en kan eventueel omgevormd worden tot kangoeroe woning. De woning kan ook dienen als projectgrond.
Bijzonderheden- EPC label D- Perceel 801 m²-  Bewoonbare oppervlakte van 156 m² cfr. EPC- Woning met veel potentieel- Woning kan dienen als projectgrond of kangoeroe woning

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1936
Grond oppervlakte
802 m2
Bewoonbare oppervlakte
156 m2
Referentie
4YYD3ZVU7HMU
Makelaar Code
135288
EPC Waarde
383 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€399.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com