Kaart

2610 Wilrijk Huis
249 m² wonen
195 m² perceel
4 slaapkamers
€515.000

Op zoek naar een charmante woning die klaar is voor je persoonlijke opfrisbeurt? Dan is deze ruime woning van 249 m² met vier slaapkamers en een tuin, gelegen in een rustige wijk, precies wat je zoekt! Dankzij de gemakkelijke bereikbaarheid van belangrijke invalswegen en openbaar vervoer op loopafstand, is de ligging ideaal. Bovendien liggen het Nachtegalenpark en Fort 5 vlakbij voor wie van groen houdt.

Bij het betreden van de woning kom je in de ruime inkomhal met garderobe en apart toilet. Vanuit de hal heb je toegang tot zowel de garage als de achterkant van de woning. Op de benedenverdieping bevinden zich de eetkamer en de keuken die wat modernisering kan gebruiken.

De eerste verdieping heeft een uitzonderlijk ruime en lichte woonkamer met openslaande deuren naar een klein terras aan de achterzijde van het huis. Op de tweede etage bevinden zich vier slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel en nog een apart toilet.

Een bijzonder aantrekkelijk aspect van deze woning is de tuin met een westelijke oriëntatie, die veel potentieel biedt voor het creëren van een prachtige buitenruimte. De woning is onmiddellijk beschikbaar na akte, heeft een gunstig energielabel B en een bewoonbare oppervlakte van 249 m² volgens het EPC. Met vier slaapkamers en een tuin, is het de ideale woning voor een gezin dat op zoek is naar comfort en rust.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Charmante, op te frissen ruime woning (249 m²) met 4 slaapkamers en tuin te koop!
Ligging: Deze karaktervolle woning bevindt zich in een aangename en rustige wijk, met gemakkelijke toegang tot belangrijke invalswegen. Op loopafstand vind je het openbaar vervoer, terwijl prachtige parken zoals Nachtegalenpark en Fort 5 zich slechts een korte afstand verderop bevinden.
Indeling: Bij binnenkomst komen we meteen in de ruime inkomhal terecht. Deze inkomhal is voorzien van een vestiaire en apart toilet. De entree biedt toegang tot zowel de garage als de achterkant van de woning. Op deze verdieping vinden we tevens de eetkamer en de op te frissen keuken terug. Eenmaal we op de eerste verdieping komen we in een ruime woonkamer met veel lichtinval. Deze woonkamer geeft toegang tot een klein terras aan de achterzijde van het huis. Op de tweede verdieping vinden we vier slaapkamers, een badkamer en apart toilet terug. De badkamer is voorzien van een douche en enkele wastafel.
Ten slotte biedt de tuin, met zijn gunstige westelijke oriëntatie, veel potentieel voor een prachtige buitenruimte.
Bijzonderheden- Vrij bij akte- EPC label B- Bewoonbare oppervlakte 249 m² cfr. EPC- 4 slaapkamers- Tuin- Ideale ligging

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 515.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
195 m2
Bewoonbare oppervlakte
249 m2
Referentie
LKB50FA7-R-4
Makelaar Code
70696
EPC Waarde
187 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€515.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com