Home Huis 3012 Wilsele
Englebert Carleerlaan 7
Kaart

Englebert Carleerlaan 7

3012 Wilsele Huis
270 m² wonen
456 m² perceel
5 slaapkamers
€420.000

Ontdek deze charmante woning, gelegen in het vredige Wilsele Dorp. U vindt deze thuis in een straat zonder veel verkeer, ideaal voor rustzoekers. De woning is perfect gelegen nabij openbaar vervoer, een basisschool, sportfaciliteiten en de prachtige vijvers van Bellefroid. Een gezonde wandeling of korte fietstocht brengt je rechtstreeks naar het levendige Leuven centrum.

Deze woning verwelkomt je met een inkomhal die leidt naar de woonkamer met zicht op en toegang tot de tuin. De keuken, compleet met handige berging, grenst aan een eetkamer. Daarnaast omvat het gelijkvloers een hal met apart toilet, twee slaapkamers en een comfortabele badkamer. De bovenverdieping biedt nog drie extra slaapkamers, een tweede badkamer en een opslagruimte. Tevens beschikt het huis over een zolder en is volledig onderkelderd, wat zorgt voor een ruime garage en verscheidene bergkelders met natuurlijk licht.

Maar er is meer: de westelijk georiënteerde tuin beschikt over een grasveld, een handige tuinberging en een terras waar je helemaal tot rust kunt komen. Parkeren is ook geen probleem dankzij de oprit aan de voorkant van de woning.

Benieuwd naar deze aantrekkelijke woning? Neem contact op via 0495/292080 of stuur een mail naar arnaut@immojanstas.be voor een bezichtiging.

Belangrijke documenten zoals het EPC, bodemattest, elektriciteitsattest en meer zijn hieronder te downloaden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Englebert Carleerlaan 7 - 3012 Wilsele - Deze leuke woning is gelegen in het rustige Wilsele Dorp in een verkeersarme straat/lus met amper doorgaand verkeer. Nabij openbaar vervoer, een basisschool, sportfaciliteiten, de vijvers van Bellefroid en op wandel/fietsafstand van het centrum van Leuven!

Bestaande uit een inkomhal, een leefruimte met zicht op en toegang tot de tuin, een keuken met aansluitend een berging en een eetplaats, een hal met een apart toilet en 2 slaapkamers en een badkamer op het gelijkvloers. Op de verdieping zijn nog 3 slaapkamers, een badkamer en een berging voorzien. Hierboven strekt zich een zolder. De woning is bovendien volledig onderkelderd met een ruime garage en verschillende bergkelders met natuurlijke lichtinval.

De tuin is west georiënteerd en biedt naast een grasveld en een tuinberging ook een terras waar het rustig zitten is. Vooraan de woning is een oprit voorzien.

Indien u deze leuke woning graag bezoekt dan kan u mij steeds bereiken op 0495/292080 of via arnaut@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, elektriciteitsattest, enz...) kan U hier downloaden ↓

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 420.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1977
Grond oppervlakte
456 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
VX9DTJSEY7I9
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€420.000 / Immo Jan Stas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com